Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Noordwest-Veluwe


P E R S B E R I C H T


23 mei 2005


Wezep - Verkeersongeval


Een 19-jarige automobiliste uit Wezep verleende komende vanaf de Bovenheigraaf bij het links afslaan geen voorrang aan een tegenligger, bestuurd door een 20-jarige plaatsgenote. Het ongeval vond plaats op zondag (22-05) rond 22.40 uur op de kruising Bovenheigraaf, Callunastraat en Stationsweg.
De inzittenden bleven ongedeerd. De auto van de 19-jarige vrouw was total loss en beide auto's moesten worden weggesleept door een bergingsbedrijf.


Elburg - motor in sloot

Op zondag (22-05) verloor een 37-jarige motorrijder uit Nunspeet rond 12.05 uur de macht over het stuur in een bocht van het Mheenwegje. Bestuurder en motor belandden in de berm waarna de motor vervolgens de sloot in gleed. De motorrijder bleef ongedeerd en de motor werd uit het water getakeld door een bergingsbedrijf.


Ermelo - Verkeersongeval


Op het fietspad langs de Staverdenseweg kwamen een 60-jarige fietser uit Ermelo en een
47-jarige plaatsgenote op een snorfiets op onzachte wijze met elkaar in aanraking. Het ongeval vond plaats op zondag (22-05) rond 11.15 uur. Vermoedelijk werd de fietser even afgeleid waarna hij frontaal op de snorfietsster botste die uit tegenovergestelde richting kwam. De man raakte gewond aan zijn hoofd en werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De vrouw kwam helaas ten val in de brandnetels en heeft mogelijk ook een lichte kneuzing opgelopen. Beide fietsen waren niet zichtbaar beschadigd.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52



---- --