Gemeente Brunssum

nieuw! Koopzondagen 2005 nieuw! Verkeersmaatregelen Rumpenerbeemden Project Wijkwilligers in Brunssum met succes afgesloten nieuw! Hoorzitting cie. voor de bezwaarschriften
Evenementenkalender 2005 53 nieuwkomers ontvangen diploma Brunssum beste kermisstad van Nederland Brunssum en Landgraaf onderzoeken
Hondenpoep hoort niet op straat! Koopzondagen 2005 Alles wat u wilde weten over Brunssum Basisonderwijs krijgt Nieuwe regels voor kapvergunning
nieuw! Gehandicaptenparkeerplaats Henri Dunantstraat 447 Gemeente nieuw! Verkeersmaatregelen tijdens voorjaarskermis Gemeente pakt nieuw! Wielerronde Brunssum op Pinkstermaandag Spreekuren wethouders nieuw! Gehandicaptenparkeerplaats Kleikoelen Wijkatlas 2004 op nieuw! Werkzaamheden riolering Rumpenerbeemden Weekmarkt Gemeente pakt foutparkeerders in wijken aan

Gehandicaptenparkeerplaats Henri Dunantstraat 447

Het college van Burgemeester en Wethouders heeft besloten om een gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats in te richten voor het pand Henri Dunantstraat 447.

Bezwaar

Burgers die het niet eens zijn met de beslissing van het college kunnen bezwaar maken. Hoe u dat kunt doen, kunt u lezen in het tekstblok Hoe maakt u bezwaar? elders op deze gemeentepaginas.
---

Verkeersmaatregelen Rumpenerbeemden

Aan de westzijde van de Tolenhof wordt parkeren verboden. Het gaat om de weggedeeltes tussen de Vijverlaan/Taelmanshof en tussen de Taelmanshof/Woendershof. Dat heeft het college van B&W van Brunssum besloten. Het verbod is bedoeld om een vrije doorgang te waarborgen.

Ook heeft het college besloten dat in de Woendershof, in het gedeelte waar eenrichtingsverkeer geldt, vanaf huisnummer 1 t/m 47 de stopverboden vervangen worden door een parkeerverbodzone. Hierdoor is het mogelijk om direct te kunnen laden/lossen of passagiers te laten in/uitstappen.

Alle voorgaande verkeersbesluiten voor de wijk Rumpenerbeemden met betrekking tot het bovenstaande komen hiermede te vervallen. Het bestaande snelheidsregime (30km/h) blijft gehandhaafd alsmede de thans geldende parkeerverboden.

De verkeersmaatregelen in de Tolenhof en Woendershof zullen tegelijkertijd met de voorgenomen rioolreconstructie in de Rumpenerbeemden worden gerealiseerd. Deze werkzaamheden beginnen in juni, in de Tolenhof.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met de gemeente Brunssum, de heer G. Veltrop, telefoon (045) 527 86 23.

Bezwaar

Burgers die het niet eens zijn met de beslissing van het college kunnen bezwaar maken. Hoe u dat kunt doen, kunt u lezen in het tekstblok Hoe maakt u bezwaar? elders op deze gemeentepaginas.
---




Eigendommen.