Ingezonden persbericht


Persbericht

Camping Rotterdam verhuist naar een eiland

Ook in 2005 zullen vele kampeerders weer in hun nopjes zijn. Camping Rotterdam zet haar tenten weer op en biedt tussen 14 en 18 juli een oase van rust, gezelligheid en ouderwets vermaak. Vanwege werkzaamheden in het Museumpark, verhuist de camping met haar gasten naar een fantastische locatie met uitzicht op de Maas, namelijk het Noordereiland.

Uiteraard zal de derde editie naast een nieuwe locatie, zoals u gewend bent, voor nog veel meer verrassingen zorgen. Een leuk programma met voor ieder wat wils. Natuurlijk ben je bij de campingfamilie Beukenhorst weer in goede handen en zullen de leden van scoutinggroep de Frisse Fuut de boel weer vermaken en toejuichen. Teckelbezitters kunnen hun hondjes aanmoedigen in de eerste landelijke Teckelrace, theaterliefhebbers kunnen voorstellingen bekijken in de caravans, singels gaan speeddaten en rummikubfans spelen tegen de wereldkampioen. Natuurlijk kun je ook genieten van het uitzicht en spelende kinderen in mini zwembadjes op de vele terrasjes.

Wees gerust, dit jaar hoef je niet te bivakkeren op een schelpenpad, maar je kunt heerlijk wegdromen op het gras. De grond is heerlijk zacht, dus geen kromme haringen meer. Campinggasten kunnen boeken voor één van de 150 zeer gewilde standplaatsen. Vergeet niet het spectaculaire uitzicht op de Erasmusbrug, de Willemsbrug, de Hef en de Maas. Hebben we je nog niet kunnen overtuigen en slaap je liever in je eigen bed? Dan kun je natuurlijk ook gewoon als dagrecreant gratis van al dit moois komen genieten.

Naast de vele activiteiten, wordt het ook 's avonds weer helemaal gezellig in de feesttent. Verschillende bandjes en artiesten zullen de revue passeren. Dus zoek je favoriete Hazes en Alberti CD's op en begin met oefenen, want tijdens de Kara-oké show kun je je talenten showen. Ook bij de Bonte Avond en Bingo en zijn er geweldige prijzen te winnen.

Sta je te springen om een staanplaats te boeken, je teckel in te schrijven voor de race, heb je zin in een prille zomerromance of wil je veel meer weten over Camping Rotterdam? Kijk dan snel op www.campingrotterdam.nl.


---