Gemeente Amsterdam

Vinylized

Nieuwe competitie voor Nederlandse makers en producers van dance muziek

Get yourself on a 12"

23 mei 2005
---
Stichting GRAP

Vinylized is een nieuwe competitie voor Nederlandse talentvolle makers en producers van dance muziek. De competitie wordt georganiseerd door Stichting GRAP. Op zaterdag 21 mei is de competitie officieel van start gegaan met de release van de website: www.vinylized.net.

Met deze competitie wil de GRAP nieuwe makers van dance muziek een kans bieden om hun tracks te laten horen aan publiek, media en muziekindustrie. Van de winnende track worden vijfhonderd 12" geperst. Daarnaast krijgt de winnaar een presentatie en promoti turntable244x244.jpg (69 Kb) eronde op het Amsterdam Dance Event in oktober en professionele begeleiding bij de distributie van de plaat.

Stemronde voor het publiek

De competitie zal in zijn geheel via de site te volgen zijn. Nadat uit de inschrijvingen vijf finalisten zijn geselecteerd wordt van elk een track op de site geplaatst. Daarna volgt een stemronde waarin het publiek naar de tracks kan luisteren en een favoriet kan kiezen.

De publieksstem en de beoordeling van de vakjury zullen uiteindelijk leiden tot de verkiezing van de winnaar van Vinylized 2005. Op deze pagina Stemronde voor het publiek Internet vinylized.net Stichting GRAP