Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Radio 538 en TMF presenteren

Destiny's Child Official Afterparty

Destiny's Child treedt maandag 23 en dinsdag 24 mei op in een uitverkocht Ahoy'. Kaarten voor het concert zijn dus niet meer verkrijgbaar. Maar. voor iedereen die Beyonce, Kelly en Michelle toch in real life wil zien (of er gewoon geen genoeg van kan krijgen), zijn er nieuwe kansen! Maandag 23 mei vindt namelijk de officiële afterparty van het Ahoy' concert plaats in de Now & Wow. En de ladies zijn daar natuurlijk zelf bij!

Na de soloavonturen van Beyoncé Knowles, Kelly Rowland en Michelle Williams is het trio nu weer bij elkaar. Het album Destiny Fulfilled verscheen eind vorig jaar en de eerste singles Lose My Breath en Soldier van dit album zijn wereldwijde hits geworden. De drie R&B diva's brengen deze en andere nummers ten gehore tijdens de wereldtournee Destiny Fulfilled. And Lovin' It. Op 23 en 24 mei is Nederland aan de beurt en staan ze in het uitverkochte Rotterdamse Ahoy'.

Het concert van maandag 23 mei wordt gevolgd door de officiële afterparty in de Now & Wow. DJ's Kid, Orlando en Sir Edward verwelkomen je met funky sounds. Maar het belangrijkste is toch wel dat ook Beyonce, Kelly en Michelle in de Now & Wow komen 'afteren'. Wil je ze ook nog ontmoeten? Luister naar radio 538 of kijk naar TMF, want daar maak je kans op tickets voor de afterparty en een meet & greet!

MA 23.05 DESTINY'S CHILD AFTERPARTY
Locatie: Now & Wow, Rotterdam
Aanvang: 23.00 uur
Entree: E 20,- (excl. servicekosten)

Kaartverkoop is reeds gestart. Tickets zijn bij Ticket Service Nederland. www.ticketservice.nl, 0900-3001250 (45cpm). Kaarten zijn bij alle GWK en grotere VVV en postkantoren te koop.

www.mydestinyschild.com


- EINDE PERSBERICHT -


---- --