Politie Limburg-Zuid

Fiester aangereden, getuigen gezocht

Heerlen 23-05-2005 - De Politie Limburg Zuid is op zoek naar de veroorzaker en getuigen van een verkeersongeval dat op vrijdag 20 mei 2005 in Heerlen heeft plaatsgevonden.

Omstreeks 23.00 uur kreeg de politie een melding in verband met een aanrijding op de Kruising van de Europalaan met de Kampstraat in Heerlen. Aldaar bleek dat een fietser op de Europalaan van zijn fiets was gestapt om een tas van de weg op te rapen. Deze bleek even tevoren van zijn stuur gevallen te zijn. Daarbij overzag hij kennelijk de aanrijdende auto en werd aangereden. De bestuurder van deze auto stopte niet en reed vervolgens door, zonder zich over het slachtoffer te bekommeren.

De 56-jarige inwoner van Heerlen liep een open been- en armbreuk op. De automobilist die de ongevalsplek verliet zonder zijn identiteit achter te laten reed in een rode BMW, ouder model. Als gevolg van de aanrijding moet de linkerbuitenspiegel en een van de linkerzijruiten (of beiden) stuk zijn gegaan. De politie is daarom dringend op zoek naar mensen die getuigen zijn geweest van dit ongeval of meer informatie hierover kunnen geven. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844 (lokaal tarief).