Gemeente Helden

De raad besluit op 23 mei over de nieuwe Sportnota! Tijdens de raadsvergadering op maandag 23 mei besluit de gemeenteraad over de conceptsportnota 'Sport beweegt Helden'. In 2003 en 2004 is veel voorwerk verricht voor deze nieuwe sportnota. Discussieavonden, gesprekken en inspraakrondes met de Heldense sportverenigingen, de sportraad, organisaties, ongeorganiseerde sporters en inwoners hebben geresulteerd in een uitdagende nieuwe sportnota. De gemeenteraad wil iedereen, die een bijdrage geleverd heeft aan de totstandkoming van de nieuwe sportnota, bedanken voor zijn inzet.

Raadsvergadering bijwonen?

Belangstellenden zijn van harte welkom om de vergadering van de gemeenteraad bij te wonen. De vergadering vindt plaats in de raadszaal van het gemeentehuis en begint om 19.30 uur. De concept-sportnota kunt u hier downloaden.

Opmerkingen?
Tijdens de raadsvergadering van 23 mei 2005 wordt het concept besproken en zal de raad de nota vaststellen. Als u nog op- of aanmerkingen heeft., is het zaak om deze vóór de raadsvergadering kenbaar te maken aan ofwel de voorzitter van de commissie Ruimte en Sport (deze zal uw inbreng doorgeven aan alle raadsleden) of één van de fracties van de gemeenteraad met het verzoek uw inbreng in te brengen in de raadsvergadering. De adressen zijn te vinden in de gemeentegids of op te vragen bij de griffie van de gemeente Helden. De griffie is bereikbaar onder telefoonnummer (077) 306 68 42 op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9.00 uur en 13.00 uur.

12-5-2005 09:42