Ingezonden persbericht


Van Gogh schilderij houdt kamer koel in alle stilte

Art Cool airconditioners van LG Electronics: blikvangers in een koel interieur

Almere, 23 mei 2005 - Een airconditioner zorgt voor veel verkoeling in warme tijden, maar echt mooi staat deze vaak niet in je huis of kantoor. LG Electronics vindt dat een airconditioner niet alleen functioneel moet zijn, maar ook moet passen bij het interieur. Daarom lanceert LG de designlijn Art Cool airconditioners, apparaten die het klimaat in huis beheersen maar daarnaast over een beeldschoon uiterlijk beschikken. De Art Cool modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, hout- en metaal 'looks' en zelfs met het uiterlijk van schilderijen van bijvoorbeeld Van Gogh. Hiermee zijn deze airco's echte blikvangers.

Mooi, functioneel én praktisch
Naast de fraaie vormgeving, zijn de Art Cool modellen ook zeer functioneel. Zo werkt de airco luchtzuiverend: vuil dat de ogen en luchtwegen kan irriteren wordt verwijderd, geneutraliseerd of afgebroken. Net als bacteriën, microscopische vervuilingen en geurtjes. Daarnaast zijn de Art Cool modellen ook praktisch: op één buitendeel (dat buiten het pand wordt geplaatst) kunnen tot wel acht koelelementen in verschillende kamers aangesloten worden. Ook met het geluid heeft LG Electronics rekening gehouden. De Art Cool modellen zijn fluisterstil, zodat je in alle rust van de koelte kunt genieten. LG Electronics houdt met de Art Cool modellen ook rekening met het milieu. De airco's zijn energiezuining (energielabel A) en bevatten daarnaast een milieuvriendelijk koudemiddel.

LG Electronics is wereldwijd de grootste leverancier van airconditioningapparatuur, in 2004 is het concern erin geslaagd het marktaandeel tot 19,6% te vergroten.

De Art Cool airconditioners zijn reeds verkrijgbaar vanaf 1995 EUR (richtprijs incl. Montage). Voor meer informatie: 0900-542 47 26 of kijk op www.lg-airco.nl

Over LG Electronics
LG Electronics is één van de grootste producenten van electronica en ICT-producten ter wereld met een wereldwijde omzet van ruim 28 miljard euro. 76 dochterondernemingen in 39 landen bieden werk aan meer dan 66.000 mensen. LG Electronics is onderverdeeld in vier bedrijfsonderdelen: Mobile Communications, Digital Appliance, Digital Display en Digital Media. Voor meer informatie: www.lge.nl

Beeldmateriaal

Art Cool van Gogh Art Cool panel Blue
Om deze en meer high-res foto's te downloaden zie: http://www.online-pr.nl/photos.asp?customer_id=26



Ingezonden persbericht