Gemeente Tilburg

05233OWT

Datum
17 Mei 2005

Werkzaamheden trottoir Mechtildisstraat

Start werkzaamheden maandag 23 mei 2005

Op maandag 23 mei 2005 starten de onderhoudswerkzaamheden aan het trottoir in de Mechtildisstraat. Via eerder verzonden brieven (d.d. 2 juni 2004 en 16 november 2004) bent u geïnformeerd over de voortgang van deze voorgenomen werkzaamheden.

Inhoud werkzaamheden
De ontwikkelingen van het Phoenixterrein, die ontsluit in de Mechtildisstraat, zijn concreter geworden. In de periode van 2006 tot en met 2009 staan diverse werkzaamheden gepland. De verwachting is dat er nog wijzigingen plaats zullen vinden aan de huidige inrichting (locatie inritconstructies, parkeerplaatsen, verkeersremmende voorzieningen) van deze straat. Daarom is besloten de voorgenomen werkzaamheden te beperken tot het herbestraten van die gedeeltes van het trottoir waar er sprake is van wortelschade. Om autoverkeer over de trottoirs te voorkomen, worden op de hoek met de Jan Backstraat paaltjes geplaatst. Ook wordt aan de zijde van huisnummer 19 een zogenaamde fietssluis geplaatst als belemmering voor (brom) fietsers.

Tijdelijke verkeersmaatregelen

Ter hoogte van de werkzaamheden is het trottoir tijdelijk afgesloten.

Uitvoeringsplanning

Afhankelijk van het weer, duren de werkzaamheden ongeveer twee weken.

Mogelijke overlast

. Tijdens de uitvoering kunt u hinder ondervinden van de werkzaamheden;
. Mogelijke geluidsoverlast door af- en aanvoer van materialen en machines.

Meer informatie
Hebt u nog vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze brief, dan kunt u contact opnemen met Gertjan Bax, civieltechnisch toezichthouder. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 013 540 81 09.

Alle informatie over actuele en toekomstige werkzaamheden aan riolering, wegen, groen en gemeentegebouwen, uitgevoerd door de gemeente Tilburg, is ook te bekijken op: http://openbarewerken.tilburg.nl


---- --