Ingezonden persbericht


Geachte redactie,

Gezien het enorme succes van de eerste 3e edities op dinsdag 25 mei 2004, organiseert het Centrum voor Kennis Communicatie (CKC) op dinsdag 24 mei 2005 alweer de vierde editie van het jaarlijkse congres met expositie

Content Management Systems.

Veel organisaties maken inmiddels gebruik van een CMS om de publicatie, het onderhoud en het beheren van informatie te stroomlijnen en beschikbaar of uitwisselbaar te maken. Daarnaast wordt een CMS steeds vaker ingezet als marketing- en communicatietool. Door het nog steeds groeiende aanbod van content management leveranciers en systemen, verdergaande innovatieve ontwikkelingen en integratie met oplossingen voor o.a. kennismanagement, document management, workflowmanagement en portals vraagt het wel of niet overgaan tot content management een benadering vanuit strategisch oogpunt. Drie (inter)nationale deskundigen geven hun visie op de innovatie in Content Management land:


* Prof. dr. ir. Wouter J. Keller, direkteur en oprichter M&I/Argitek;


* Stephan Fellinger, onafhankelijke denker en adviseur op het gebied van interactieve marketing;


* Peter Hinssen, welbekend spreker in België en Nederland.

Praktijkcases

Ook dit jaar gaat veel aandacht uit naar de leerervaringen van medegebruikers en kunt u kennismaken met interessante praktijkcases van onder andere Philips Medical Systems, KPN.com, Van Haren Publishing, Akzo Nobel, Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en Gemeente Schijndel. Zij vertellen u op openhartige wijze over de succesfactoren en valkuilen bij hun selectie- en implementatietraject.

Daarnaast maakt u tijdens de parallelsessies van het programma kennis met de diverse hoogwaardige oplossingen die er op het gebied van content management op de markt zijn. Voor demonstraties of specifieke vragen kunt u terecht op de uitgebreide expositie.

Kortom, met een bezoek aan Content Management Systems 2005 bent u in één keer op de hoogte van het actuele aanbod van content management systemen en de mogelijkheden ervan voor uw organisatie!

Ik zou het ten zeerste op prijs stellen, indien u een aankondiging van Content Management Systems op zou willen nemen in uw blad. Indien u op andere wijze aandacht wilt besteden aan de onderwerpen van het congres, bijvoorbeeld door interviews met één of meerdere sprekers, verneem ik dat graag van u. Natuurlijk is een journalist van uw blad van harte welkom op deze dag. Ik verzoek u mij dit wel van tevoren te laten weten zodat wij (uiteraard kosteloos) een plaats kunnen reserveren.

Indien u meer informatie wenst, kunt u altijd een kijkje nemen op de site www.CMScongres.nl of u kunt contact met ons opnemen via nummer 040 - 212 94 99 of joke@ckc-seminars.nl

Met vriendelijke groet,
CKC-seminars

Joke Rosier
Project Manager
040-2146213