Ingezonden persbericht


The Publicity Company

PERSBERICHT, 29 april 2005

Pathé goes Bollywood, 25 mei galapremière Kaal

Bollywood gaat voor het eerst deel uitmaken van de reguliere programmering van Pathé. De feestelijke start is woensdag 25 mei met de galapremière in Pathé Buitenhof van de groots opgezette productie Kaal. Voor de première staan een persvoorstelling en persconferentie gepland. U ontvangt hiervoor binnenkort uitnodigingen.

De bovennatuurlijke thriller Kaal, geregisseerd door debutant Soham Shah, is een productie van Bollywood-icoon Karan Johar en superster Shahrukh Khan. In de hoofdrollen spelen Lara Dutta (Miss Universe 2000) en de hunks John Abraham en Vivek Oberoi. De wereldpremière van Kaal is vandaag in onder meer India, Australië, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. Een maand later komen de regisseur en enkele acteurs naar Pathé Buitenhof, Den Haag voor de Nederlandse galapremière. Vanaf donderdag 26 mei draait de film in diverse Pathé-theaters in de grote steden.

De Nederlandse distributeur is EtnoLife Diensten. Contactpersoon is Soeniel Sewnarain, t: 010 208 5933, e: info@etnolife.nl.

De officiële site: www.kaalthefilm.com

Voor verdere persinformatie: Trix van Alphen

www.ThePublicityCompany.com, t: 020 612 7000, e: trix@publicy.nl