Gemeente Dongen


Volwassenen kunnen parcours ook testen! 19-05-2005 Survivaltocht Meedoen is winnen
Op woensdag 25 mei organiseert Schoolsport Dongen in sportpark De Vennen een survivaltocht onder de naam Meedoen is winnen. Zoals de naam al doet vermoeden is meedoen het belangrijkste. Naast zwemmen leggen de deelnemers een 2,5 kilometer lang loopparcours af. In het parcours zijn 35 hindernissen opgenomen.

De middag is speciaal bedoeld voor leerlingen in groep 7 en 8 van de basisschool. Ook leerlingen in het 1^e jaar van het voortgezet onderwijs kunnen meedoen. Op dit moment hebben zich al 480 Dongense leerlingen aangemeld.

Volwassenen
Schoolsport Dongen heeft echter ook van oudere jongeren het verzoek gekregen om het parcours te mogen afleggen. Daarom wordt de hindernisbaan op woensdagochtend 25 mei vanaf 10 uur opengesteld voor volwassenen. Met name de bouwers van het parcours, vrijwilligers uit Dongen en studenten van het ROC Sport en bewegen en het CIOS, zullen dan proberen de survivalbaan zo snel mogelijk te doorlopen. Overige geïnteresseerden zijn s ochtends van harte welkom. Tegen betaling van 2 euro mogen zij ook het parcours afleggen. Supporters voor zowel s ochtends als s middags zijn natuurlijk ook welkom om te komen kijken en om de deelnemers aan te moedigen. Dat kost uiteraard niets.

Aanmelden
Zit jij in groep 7 of 8 van de basisschool of in het 1^e jaar van het voorgezet onderwijs en heb je je nog niet aangemeld? Doe dit dan snel via schoolsport@dongen.nl. Je kunt ook bellen met Charlène de Boek, telefoon 06-41115476. Om mee te doen moet je wel in het bezit zijn van een zwemdiploma. Volwassenen kunnen tegen betaling van 2 euro vanaf 10.00 uur het parcours afleggen. Zij kunnen zich melden bij sportpark De Vennen of bij Jan van den Reijen, telefoon 06-30836248.