Gemeente Amersfoort

Persuitnodiging

Afdeling Communicatie

nummer: 158

datum: 23 mei 2005

Ludieke krachtmeting

Opening digitaal bedrijvenloket tijdens Regio Business Dagen

Op 25 mei gaat om 14.00 uur het digitale bedrijvenloket voor ondernemers de lucht in. Wethouder van Economisch Zaken, Henk Brink laat aan de hand van een ludieke krachtmeting zien dat het digitale bedrijvenloket ondernemers verlichting zal brengen.

Het digitale bedrijvenloket is een initiatief van de Kamer van Koophandel Gooi- en Eemland én de gemeente Amersfoort. In het digitale bedrijvenloket kunnen ondernemers alle antwoorden op vragen over wet- en regelgeving vinden. Via de site van de gemeente Amersfoort www.amersfoort.nl komen ondernemers in het loket terecht. Het is een digitaal hulpmiddel waar ondernemers 24 uur per dag voor informatie terecht kunnen. De gemeente Amersfoort, de Kamer van Koophandel, de Belastingdienst, CWI en het Octrooicentrum Nederland hebben informatie over wetten en regels die zij uitvoeren in het digitale bedrijvenloket bij elkaar gebracht. De gemeente Amersfoort is de eerste gemeente in de regio die zijn website op het digitale bedrijvenloket aansluit.

Locatie: De Flint, Coninckstraat 60 in Amersfoort.

Programma

Ontvangst pers 13.45 uur
Officiële opening 14.00 uur

U bent van harte welkom.

Informatie voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Charlotte Matthes, afdeling communicatie SOB, telefoon 033 469 45 48 of e-mail c.matthes@amersfoort.nl.


---- --