Woensdag 25 mei te zien bij 'Team West'

Leiderdorp 24-05-2005 - Woensdag 25 mei zijn in het Opsporingsprogramma Team West van TV West de volgende onderwerpen te zien:

Beroving en mishandeling Leidse In de rubriek Opsporing, doet Politie Hollands Midden een getuigenoproep naar aanleiding van een beroving van een 80-jarige Leidse op woensdag 18 mei in haar woning aan de Potgieterlaan.

Omstreeks 13.00 uur belde een onbekende man in witte kleding met een wit postpakje aan en drong de woning binnen toen de vrouw de deur opendeed. In de hal werd de vrouw mishandeld waarna de man de woning doorzocht. De man is er met goederen vandoor gegaan.

De vrouw werd met diverse kneuzingen over het lichaam overgebracht naar het LUMC. De politie is direct een onderzoek gestart en heeft inmiddels ook een buurtonderzoek gehouden.

Overval in Gouda Politie Hollands Midden vraagt ook aandacht voor een overval die 25 maart omstreeks 09.30 uur werd gepleegd bij een drogisterijwinkel aan de Markt in Gouda.

Twee personeelsleden werden in de personeelsruimte door twee onbekend gebleven daders bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Het tweetal heeft een onbekend geldbedrag buit weten te maken.

De politie roept getuigen, die nog niet met de politie gesproken hebben, op zich te melden.

Digitale expertise Politie Haaglanden levert een bijdrage aan Reportage over digitale expertise; waaronder het uitlezen van een gsm en digitale fotobewerking.

Daarnaast waarschuwt politie Haaglanden voor mensen die misbruik maken van de site www.marktplaats.nl.

Het regionale politiejournaal Team West begint na het journaal van TV-West van 18.15 uur en wordt later enkele malen herhaald.