Ingezonden persbericht


Persbericht

Amsterdam, 25 mei 2005

INFOCUS INTRODUCEERT GEBRUIKSVRIENDELIJKE EN BETAALBARE PROJECTOR VOOR ZAKELIJKE MARKT

InFocus introduceert de multi-inzetbare projector X3, een zeer complete projector voor zowel zakelijk- als thuis gebruik. In het bedrijfsleven is het geven van een verzorgde presentatie een must voor een professionele uitstraling. De X3 biedt de mogelijkheid om bij klanten of collega's een onwisbare indruk achter te laten. Deze projector is niet alleen geschikt voor het geven van presentaties, maar bijvoorbeeld ook bedrijfsvideo's projecteert de X3 moeiteloos. Bij de ontwikkeling van deze flexibele projector is veel zorg besteed aan de videokwaliteit, dit resulteert in een overweldigend beeld op riant formaat.

Door het verhogen van de levensduur van de lamp naar 4000 lampuren komt InFocus tegemoet aan de wens van gebruikers om kosten te besparen. Intuïtieve menu's, kleur gecodeerde snoeren en een gebruikersvriendelijke afstandbediening zorgen ervoor dat de X3 ook voor mensen met weinig projectie-ervaring eenvoudig te gebruiken is.

InFocus heeft bij de ontwikkeling van de X3 veel aandacht besteed aan de videokwaliteit van de projector. Met een lichtopbrengst van 1600 lumen, een 2000:1 contrast ratio, een resolutie van 1024x768 (XGA) en een automatische 'deinterlacing' projecteert de X3 levensechte beelden. De DarkChip2 DLP technologie van Texas Instruments zorgt voor een scherpe, kleurrijke beeldkwaliteit.

De projector is aan te sluiten op een DVD-speler, PDA, schotelantenne of (spel)computer. De InFocus X3 is draadloos te gebruiken met de InFocus LiteShow module. Meerdere gebruikers kunnen met een druk op de knop gebruik maken van de projector, zonder dat er kabels gewisseld moeten worden.

De InFocus X3, de opvolger van de X2, zal vanaf mei 2005 verkrijgbaar zijn via de partners van InFocus voor EUR 999.- excl. BTW.

Over InFocus Corporation
InFocus® Corporation (Nasdaq: INFS ) is wereldwijd marktleider in digitale projectie voor zakelijk, onderwijs en thuisgebruik. Het bedrijf biedt de meest uitgebreide serie projectoren en presentatieproducten. Oplossingen variëren van 0,9 kg lichtgewicht draagbare projectoren tot uitgebreide producten en wireless oplossingen voor vergaderruimtes en installatie- en integratieoplossingen voor grote groepen. Het Europese hoofdkantoor, waar ruim 50 mensen werkzaam zijn, is gevestigd in Amsterdam. Het hoofdkantoor van InFocus Corporation bevindt zich in Wilsonville, Oregon. Daarnaast is InFocus vertegenwoordigd in diverse landen in Europa en Azië. Meer informatie is te vinden op www.infocus.com.

# # #