PERSBERICHT - 2005-05-25

USP gaat PR doen voor Vakantiereiswijzer.nl

De onafhankelijke reissite www.vakantiereiswijzer.nl heeft gekozen om de PR-belangen onder te brengen bij USP PR & Communicatie in Amsterdam. VakantieReisWijzer is de website, waarop vakantiebestemmingen en accomodaties zoals hotels, appartementen, vakantieparken en campings worden beoordeeld; door reizigers voor reizigers. Ruim 120.000 consumenten beoordelingen zijn op deze manier met commentaar en een cijfer- op deze website te vinden.

VakantieReisWijzer heeft als doelstelling de grootste onafhankelijke reissite van Nederland te worden en de naamsbekendheid te vergroten. Om dit te bewerkstelligen is USP PR & Communicatie door www.vakantiereiswijzer.nl aangesteld en zal met directe ingang de PR activiteiten verzorgen. Het bureau zet hiertoe onder andere persberichten, joint promotions, sponsoractiviteiten en evenementen in.

Reizigers kunnen op de site van VakantieReisWijzer een beoordeling geven over hotels, appartementen en vakantieparken. Andere reizigers, reisagenten, touroperators, verkeersbureaus en andere geĂŻnteresseerden kunnen deze objectieve ervaringen raadplegen.

Op 1 oktober 2004 nam Selector.nl B.V. de website over, die dit jaar al door zon 1,9 miljoen bezoekers als naslagwerk is gebruikt. Inmiddels telt Vakantiereiswijzer meer dan 120.000 beoordelingen. Bovendien gaat er iedere maand een informatieve digitale nieuwsbrief uit naar ruim 25.000 e-mailadressen.

U Spits & Putman (USP) PR en Communicatie is een onafhankelijk bureau gespecialiseerd in reizen, lifestyle en de hospitality industrie. USP is opgericht in 2004 en is gevestigd aan de Brouwersgracht in Amsterdam. USP werkt onder meer voor Continental Airlines, Radisson SAS Hotels & Resorts, Hampshire Hospitality & Leisure, Torarica Hotelgroup, Eden Hotelgroup, Corendon Vliegvakanties. Zie voor meer informatie www.usp.nl.