Gemeente Dordrecht


---

Dordtse onderscheiding voor mevrouw A. von Jaroschka-Pohl Bollaart

Vincent Brinkhof

Wethouder A.T. Kamsteeg reikt de Johan de Wittspeld uit tijdens een informele bijeenkomst in het Albert Schweitzer Ziekenhuis, locatie Dordtwijk.
Wethouder A.T. Kamsteeg reikt tijdens een informele bijeenkomst van de vrijwilligsters van de bloemendienst op woensdagmorgen 25 mei de Johan de Wittspeld uit aan mevrouw A. von Jaroschka. De bijeenkomst vindt plaats in zaal 6 van het restaurant van het Albert Schweitzer Ziekenhuis, locatie Dordtwijk, Albert Schweitzerplaats 25 te Dordrecht.

Mevrouw Von Jaroschka ontvangt deze Dordtse onderscheiding voor haar verdiensten voor diverse maatschappelijke organisaties, zoals de bloemendienst in beide locaties van het Albert Schweitzer Ziekenhuis en de RANO ziekenomroep. Daarnaast is zij nauw betrokken bij diverse hulpprojecten voor Roemenië en bij zondagsdiensten in het verpleegtehuis De Sterrelanden.

Voor een Johan de Wittspeld kunnen personen worden voorgedragen die zich gedurende een aantal jaren (minimaal 10) op bijzondere wijze en geheel belangeloos hebben ingezet voor de Dordtse samenleving. Toekenning geschiedt door het college van Burgemeester en Wethouders op voorstel van één van zijn leden.

Redactie
Wilma Ruijters
Communicatie

telefoon (078) 639 6905

email w.ruijters@dordrecht.nl

Informatie