Ordina Beheer NV

5 top 10 spelers naar de Ordina Open

Schnyder vervangt Molik, Navratilova krijgt een wild card

Het deelnemersveld van het internationale grastennistoernooi, de Ordina Open, bestaat dit jaar uit 5 top 10 spelers. Bij de dames zijn dit tweevoudig Grand Slam finaliste Elena Dementieva, haar landgenote Nadia Petrova en de nummer 10 van de wereldranglijst Patty Schnyder. De Zwitserse vervangt Alicia Molik wiens komst onzeker werd na haar afzegging voor Roland Garros door een slepende oorinfectie. Bij de heren wordt de top 10 vertegenwoordigd door de in topvorm verkerende Rafael Nadal en de Argentijn Guillermo Coria.

Behalve de genoemde top 10 spelers zijn de titelverdedigers Mary Pierce en Michael Llodra van de partij. De Nederlandse inbreng wordt verzorgd door Sjeng Schalken, Raemon Sluiter, Peter Wessels, Dennis van Scheppingen en Michaëlla Krajicek. De laatste twee worden via een wild card tot het hoofdtoernooi toegelaten. Deelname van onder andere Tommy Haas, Tommy Robredo, Mario Ancic, Andrei Pavel, Elena Bovina en Dinara Safina completeren het aantrekkelijke spelersveld.

Opvallende toevoeging aan het deelnemersveld is Martina Navratilova. De winnares van maar liefst 341 titels in haar carrière heeft op haar verzoek een wild card gekregen om deel te nemen aan zowel het enkel- als het dubbeltoernooi. Het laatste enkeltoernooi waaraan Navratilova deelnam was Wimbledon 2004 waar ze eveneens een wild card kreeg van de organisatie.

Kaarten voor de Ordina Open zijn te verkrijgen via de verkoopkanalen van Ticketservice: grote postkantoren, GWK stationskantoren, diverse VVV kantoren, de reserveringslijn 0900 - 3001250 en via www.ordina-open.nl.

Terug