Gemeente Amersfoort

Persbericht

Sectie Communicatie

nummer: 167

datum: 25 mei 2005

Primeur gemeente Amersfoort

Vanmiddag digitaal bedrijvenloket de lucht in

Op de eerste dag van de Regio Business Dagen opent wethouder van Economisch Zaken Henk Brink, samen met Harm van Veldhuizen directeur van de Kamer van Koophandel Gooi- een Eemland op ludieke wijze het digitale bedrijvenloket. Het loket betekent administratieve lastenverlichting voor ondernemers. De gemeente Amersfoort is de eerste gemeente binnen de provincie Utrecht die zich aansluit op het bedrijvenloket.

Het digitale bedrijvenloket is een initiatief van de Kamer van Koophandel Gooi- en Eemland én de gemeente Amersfoort. In het digitale bedrijvenloket kunnen ondernemers alle antwoorden op vragen over wet- en regelgeving vinden. Via de site van de gemeente Amersfoort www.amersfoort.nl komen ondernemers in het loket terecht. Het is een digitaal hulpmiddel waar ondernemers 24 uur per dag voor informatie terecht kunnen. De gemeente Amersfoort, de Kamer van Koophandel, de Belastingdienst, CWI en het Octrooicentrum Nederland hebben gezamenlijk informatie over wetten en regels die zij uitvoeren in het digitale bedrijvenloket bij elkaar gebracht.

Opening digitaal bedrijvenloket

Locatie : De Flint, Coninckstraat 60 in Amersfoort. Tijd : 13.45 uur ontvangst, 14.00 uur officiële opening

U bent van harte welkom.

Informatie voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met communicatieadviseur Charlotte Matthes van de afdeling communicatie SOB, telefoonnummer 033 469 45 48 of e-mail c.matthes@amersfoort.nl.

---- --