Gemeente Zwolle

GRAS-Week: Gezamenlijk Ruiken Aan Studeren

De nieuwe naam voor de eerste week van het studiejaar in Zwolle is: GRAS-Week. GRAS staat voor: Gezamenlijk Ruiken Aan Studeren en is bedacht door studenten. Deze introductieweek wordt dit jaar georganiseerd van vrijdag 26 augustus tot en met maandag 29 augustus 2005. In de week van 29 augustus vinden de introducties van de studentenverenigingen plaats. Voor meer informatie is website www.grasweek.nl in de lucht.

De organisatie van deze week is in handen van Vrije Universiteit, Christelijke Hogeschool Windesheim, Studentertainment, SOOZ (Studenten Overleg Orgaan Zwolle), Gereformeerde Hogeschool, Vliegende Paard en de gemeente Zwolle. Tijdens deze week ´ruiken´ de eerstejaars aan buitenschools studeren en leren zij de stad kennen. Dit betekent: feesten, cultuur, uitgaan en sport.

College
De gemeente Zwolle biedt de eerstejaars studenten een rondgang door de stad aan op maandag de 29-ste. ´s Avonds wordt door het college aan de studenten een etentje aangeboden. Het eten vindt plaats in en rondom het Stadhuis aan het Grote Kerkplein. Hierbij probeert het college in zijn totaliteit aanwezig te zijn om wederzijds kennis te maken.

Vrijwilligers
De organisatie van het evenement is nog op zoek naar vrijwilligers, die willen meehelpen bij de voorbereiding en tijdens de GRAS-Week. Wil men zich aanmelden, dan kan dat via de website of via het mailadres, info@grasweek.nl.


---