Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.* District Noordwest-Veluwe


P E R S B E R I C H T


25 mei 2005


Epe - Poging inbraak benzinestation

Woensdagnacht (25-05) vond er rond 00.45 uur een poging inbraak plaats in een benzinestation aan de Beekstraat. Omwonenden hoorde glasgerinkel en zagen een man wegrennen. Bleek dat er een ruit bij het benzinestation was vernield. Mogelijk werd de dader gestoord bij zijn werkzaamheden. Tot dusverre wordt er niets vermist. De politie is een onderzoek gestart.


Epe - Inbraak school

In de nacht van maandag op dinsdag (23/24-05) werd er ingebroken in een school aan de
Hoofdstraat. Vermoedelijk is men binnen gekomen via een schuifraam. In het pand werden meerdere binnendeuren opengebroken Ontvreemd werden onder meer twee bankpassen en een digitale camera.


Nunspeet - Inbraak bedrijf

Bij een bedrijf aan de Industrieweg werd op dinsdag (24-05) rond 23.20 ingebroken.
De toegang werd verschaft door het vernielen van een grote ruit van het kantoor. In de vergaderruimte werden zeker 8 laptops op grove wijze losgetrokken van bedrading
en verdeelkasten en vervolgens meegenomen.


Hattem - Doorrijding na aanrijding

Een 33-jarige vrachtwagenchauffeur uit Zwolle reed vanaf de Hogenkamp de Gaeds-
berghweg op waarbij hij vermoedelijk te kort door de bocht ging. Hij raakte met zijn combinatie een tuinhek alsmede twee paaltjes van de gemeente waarbij er één afbrak. Omdat de man gewoon zijn weg vervolgde besloten twee getuigen achter hem aan te gaan. Ze troffen man en vrachtwagencombinatie op de oprit naar de A50. Hij had wel een klap gehoord en wilde nu even bekijken of hij enige schade had opgelopen. De man kreeg een proces-verbaal terzake het doorrijden na een aanrijding.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Politievoorlichter Bert Top

055 - 548 60 58


---- --