Gemeente Amersfoort

Activiteitenkalender B en W Amersfoort
Woensdag 25 mei t/m vrijdag 3 juni 2005

Woensdag 25 mei

14.00 uur
Wethouder Brink verricht de opening van de regionale Businessdagen. Locatie: De Flint, Coninckstraat 60 te Amersfoort.

21.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper spreekt over het Veiligheidsbeleid tijdens de themabijeenkomst van de VVD Afdeling Amersfoort.

Locatie: Brasserie Bellevue, Koningin Wilhelminalaan 33 te Amersfoort.

Donderdag 26 mei

15.30 uur
Wethouder De Wilde geeft het startsein voor de aanleg van Eemhaven Amersfoort. De aanleg van de passantenhaven neemt ongeveer een jaar in beslag. In mei 2006 kan Eemhaven Amersfoort in gebruik worden genomen. Wethouder Brink is hierbij aanwezig. Locatie: kade Kleine Koppel tegenover 't Spijkertje te Amersfoort.

15.30 uur
Wethouder Van 't Veld reikt prijzen uit aan de winnaars van de tekenwedstrijd "Jack" in het kader van het project 'Veilig Op Straat'. Locatie: Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

Vrijdag 27 mei

10.00 uur
Gemeentesecretaris De Kleijn doet de aftrap van het Nationale Ambtenaren Voetbal Toernooi 2005, waaraan dit jaar 24 gemeentes meedoen. Locatie: Sportpark Langenoord, Sportlaan 30 te Hoogland.

14.00 uur

Wethouder Jonkman opent de themabijeenkomst "Industrieel Erfgoed in Amersfoort", georganiseerd door de gemeente Amersfoort samen met de Oudheidkundige Vereniging Flehite (OVF), Stichting Industrieel Erfgoed in de Stad Amersfoort (SIESTA) en de Utrechtse Stichting Industrieel Erfgoed (USINE). Tijdens deze bijeenkomst wordt met elkaar van gedachten gewisseld over nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden voor het industrieel erfgoed in Amersfoort.

Locatie: Zantfoort aan de Eem, Kleine Koppel 20-21 te Amersfoort.

17.00 uur
Wethouder Brink is te gast tijdens het Nationaal Ambtenaren Voetbal Toernooi 2005. Voetbalteams van 25 Nederlandse gemeenten doen mee.

Locatie: Voetbalvereniging Hoogland, Sportpark Langenoord, Sportlaan 30 te Hoogland.

Zaterdag 28 mei

10.00 uur
Wethouder Brink geeft het startschot voor de jeugdwielerwedstrijd, georganiseerd door Wielervereniging Eemland. Locatie: Hugo de Grootlaan te Amersfoort.

12.00 uur
Wethouder Brink bezoekt de eerste competitiedag van Tennisvereniging ALTA. De tennisvereniging speelt in de eredivisie.

Locatie: mr. Th. Heemskerklaan 32 te Amersfoort.

14.00 uur
Wethouder Strengers is aanwezig bij de viering van het 75-jarig bestaan van Scoutinggroep St. Ansfridus. Locatie: Steur 1 (Nieuwland) te Amersfoort.

14.00 uur
Wethouder Brink verricht de officiële openingshandeling van het waterveld van de Amersfoortse Mixed Hockey Club. Locatie: Barchman Wuytierslaan 236/238 te Amersfoort.

16.00 uur
Wethouder Jonkman bezoekt de receptie ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van het Amersfoorts Dam Genootschap ADG. Locatie: het clubgebouw aan de Noordewierweg 131 te Amersfoort.

17.30 uur
Aan wethouder De Wilde wordt het landhuis in Park Randenbroek officieel teruggegeven door Laagland Advies. Het kantoor verhuist naar een nieuwe huisvesting. Locatie: Park Randenbroek te Amersfoort.

Zondag 29 mei

11.00 uur
Wethouder Brink loopt mee met de Terry Fox Run, die jaarlijks wordt georganiseerd ten bate van het Koningin Wilhelminafonds. Ook de Canadese ambassadeur, de heer April, is weer van de partij. Locatie: Het Nieuwe Eemland, Daam Fockemalaan 12 te Amersfoort.

Donderdag 2 juni
15.30 uur
Wethouder Van 't Veld ondertekent het bestuurlijk akkoord "de samenhang op scherp" met de provincie Utrecht.

Dit akkoord is onderdeel van het programma "Jeugdbeleid en Jeugdzorg in Samenhang". Locatie: Slot Zeist, Zinzendorflaan 1 te Zeist.

Vrijdag 3 juni
15.00 uur
Wethouder Van 't Veld opent de eerste Jongeren Ontmoetingsplek (JOP) Locatie: stadspark Schothorst te Amersfoort.


---- --