Gemeente Amsterdam

Parade op de VU

25 mei 2005
---
VU

Vanaf 25 mei is de VU-campus omgetoverd tot Paradeterrein. De campus is een paar dagen onherkenbaar: een bruisend feestterrein met terrassen, tenten en podia, een zweefmolen, de stille disco en natuurlijk de nodige eet- en drinkgelegenheden. Zelfs de fonteinbar komt naar de VU!

Het is feest voor medewerkers en (oud-)studenten ter ere van het 125-jarig bestaan van de VU. Het feest begint op woensdag 25 mei rond 16.00 uur met een spectaculaire openingsact en wordt zaterdag afgesloten met een alumnidag.

De aanwezige artiesten vugriffioen.gif (8 Kb)

Op de parade zullen o.a. optreden: * Jeroen Zijlstra * Jan Jaap van der Wal * Kees van Kooten * Rowwen Hèze * ook talenten van de VU presenteren zich.

Dagelijks stromen mensen over het VU-binnenterrein om vervolgens zo snel mogelijk te verdwijnen in de diverse gebouwen. Eenmaal binnen gaat ieder recht op zijn doel af: de collegezaal, het kantoor, de vergaderruimte. Met de VU-parade lokt de lustrumcommissie studenten en medewerkers naar buiten en de tent in. Op deze pagina De aanwezige artiesten