Ingezonden persbericht


Persbericht ­ 25 mei 2005

Elize NGF's lekkerste babe van 2005

Utrecht, 25 mei 2005 ­ Volgens de leden van het populaire gamesforum Nationale Gaming Forums (NGF) is Elize de lekkerste babe van Nederland. Met bijna 60% van de stemmen versloeg zij mede-finaliste Chantal Janzen die 40% van de stemmen kreeg.

In totaal brachten in de finale 305 leden van NGF een stem uit. De verkiezing kende twee voorrondes. In een nominatieronde mochten alle leden een babe nomineren, waarvan de tien meest genomineerden naar de tweede voorronde gingen. Van die tien babes gingen uiteindelijk Elize en Chantal Janzen naar de finale.

Zangeres Elize, bekend van de Top 40-hits Shake en Automatic, is de onbetwiste winnares. In de twee voorrondes liet zij ook concurrenten als Fajah Laurens en Ellemieke Vermolen ruim achter zich.

Over Nationale Gaming Forums
De Nationale Gaming Forums (NGF) richt zich op jongeren tussen de 13 en 21 jaar. De website bestaat voornamelijk uit forums, waaronder forums voor diverse gametitels. NGF stelt zich ten doel de gamer een community te bieden voor vragen, tips, discussies, nieuws etcetera. Aan NGF werken ruim zeventig mensen mee. Elk forum heeft een eigen beheerder, die zelf medewerkers voor zijn forum aanwijst.

NGF is met ruim 37.000 leden en 140.000 unieke bezoekers per maand één van de grootste gamesforums van de Benelux. Deze gamerscommunity is onderdeel van ViopTo.

===========================================
Noot voor de redactie,