Gemeente Amsterdam

Digitaal ondernemersloket voor Geuzenveld-Slotermeer

24 mei 2005
---
Djoe Lan Tan Na Westpoort heeft nu ook Geuzenveld-Slotermeer een digitaal ondernemersloket.

Via het loket komen ondernemers meer te weten over producten en diensten van zowel de gemeente als van niet-gemeentelijke instelling. Het gaat dan bijvoorbeeld om bedrijfshuisvesting, openingstijden, subsidiemogelijkheden, maar ook het digitaal aanvragen van een specifieke vergunning.

Het ondernemersloket gaat samen met het al bestaande burgerloket het digitale loket van het stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer vormen, te vinden via www.geuzenveld.amsterdam.nl.

Ondernemende potentie

Dikken, portefeuillehouder Economische Zaken van Geuzenveld-Slotermeer: "Ons stadsdeel kent, samen met Bos en Lommer, relatief het grootste aantal startende ondernemers. Er is dus veel ondernemende potentie (het stadsdeel telt ongeveer vijftienhonderd bedrijven) aanwezig. Vaak vanuit huis, de garage of de zolderkamer worden nieuwe ondernemingen opgezet.

We vinden het belangrijk voor de ontwikkeling van deze ondernemingen dat zij binnen het stadsdeel kunnen doorgroeien. In de stedelijke vernieuwing in Geuzenveld-Slotermeer zullen daarom nieuwe betaalbare kleinschalige bedrijfsruimten worden gebouwd. Daarbij wordt rekening gehouden met wensen van startende en doorstartende ondernemers."

Op deze pagina Ondernemende potentie Internet Geuzenveld-Slotermeer