Ingezonden persbericht


Nieuw in Nederland: elio Photo Jukebox van Tatung

Méér muziek en foto's op zak

Wijchen, 25 mei 2005 - Maar liefst 5.000 nummers of 7.000 foto's! Met de elio Photo Jukebox van Tatung heb je ze altijd bij je. Maak je foto's met een digitale camera? Zet ze direct op de elio en bekijk ze in een flitsende slide show. En dat ene fantastische nummer laten horen aan je vrienden? Geen probleem! Sluit de elio aan op een paar speakers en je gelooft je oren niet. Dat is nog niet alles, want met de microfoon in dit trendy apparaat kun je ook geluid opnemen. De stijlvolle zwartchromen cover geeft de elio een trendy uitstraling.

De nieuwe elio van Tatung is compact en licht, en daardoor makkelijk mee te nemen. Om de achtergrondverlichting van de toetsen een persoonlijk tintje te geven, kun je kiezen uit zeven kleuren. De speler kan uit de voeten met MP3-, WMA- en WAV-geluidsbestanden en met beelden in JPEG-formaat. Met de speciale software zijn de bestanden overzichtelijk op te slaan.

De capaciteit van de batterij is voldoende om 12 uur lang te genieten van muziek en zes uur lang beelden te bekijken. Door de On-The-Go-optie zijn de beelden van diverse typen digitale camera's, en MP3-files via een USB-kabel direct op de elio te zetten. Met de ingebouwde SD-kaartlezer (Secure Digital) kun je beelden of muziek van apparaten met een SD-kaart in een mum van tijd opslaan op de harde schijf van de elio.

Specificaties


- Geheugen: 20 GB


- Beeld: 2,2-inch TFT-scherm met 65.000 kleuren


- Gegevensoverdracht: 480 Mbps


- Afmetingen: 113 x 73 x 18,5 mm


- Gewicht: 175 gram


- Accessoires: hoofdtelefoon, oplader, adapter, beschermende hoes, USB-kabel voor pc-synchronisatie, USB-kabel voor On-the-Go-connectie, installatie-cd

Het Taiwanese bedrijf Tatung is al jaren actief als Original Equipment Manufacturer en Orginal Design Manufacturer voor diverse A-merken. De elio is één van de eerste producten die het bedrijf onder eigen naam op de markt brengt. De verkoopadviesprijs van de elio is EUR 299 inclusief BTW. De elio is te koop bij de Media Markt en Combi Foto. Kijk voor meer informatie op www.eliohome.com.

###

Tatung
Tatung Company, opgericht in 1918 in Taiwan, is met 300 producten in meer dan 100 landen en 35.000 werknemers één van de grootste wereldwijde producenten van huishoudelijke apparatuur en industriële informatiesystemen. Tatung Nederland is OEM en ODM voor een groot aantal bekende pc-leveranciers. Het bedrijf is actief op het gebied van ontwerp, productie, assemblage, voorraadbeheer, distributie en dienstverlening. Daarnaast distribueert en levert Tatung services voor eigen ICT-producten, waaronder op Intel en AMD gebaseerde pc- en blade-servers. Tatung brengt ook innovatieve producten voor consumenten, zoals de elio Photo Jukebox, op de markt. Kijk voor meer informatie op www.tatungserver.nl.

Voor meer informatie of digitaal fotomateriaal:

Tatung Nederland BV
Rob Willekes
Tel: + 31 (0)24 32 87 360
E-mail: rob.willekes@tatung.nl

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Dennis Hompes
Tel: +31 (0)30 65 65 070
E-mail: tatung@lvtpr.nl