Politie Zeeland


---
W-2890-2005 Insluiping in woning

Woensdagmorgen tussen 09.30 uur en 10.00 uur werd uit een woning aan het Toorenvliedtwegje in Middelburg een portemonnee weggenomen.
De bewoonster had even haar woning verlaten en deze niet afgesloten. Toen ze een half uurtje later terugkwam, bemerkte ze dat haar portemonnee, met daarin een paar honderd euro, was verdwenen.


O-2891-2005 Automobiliste rijdt op vangrail

Op de Weg naar de Val in Zierikzee is woensdagmiddag rond 13.30 uur een 57-jarige vrouw uit Roosendaal met haar auto tegen de vangrail gereden.
De vrouw verloor door nog onbekende oorzaak de controle over haar auto, reed tegen de vangrail waarna ze tegen de snelheidskasten van de trajectsnelheidsmeter tot stilstand kwam. Hierbij werd de rechterpoot van het portaal kromgereden. De bestuurster werd met nek- en rugklachten per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Haar auto is total loss.


O-2892-2005 Automobilist rijdt in sloot

Op de Mareweg in Oud Vossemeer is woensdagmorgen rond 10.30 uur een 29-jarige automobilist uit Halsteren in de sloot beland.
Tijdens het inhalen van een vrachtwagen raakte hij in een bocht in de slip waarna hij in een sloot tot stilstand kwam. De bestuurder kwam met de schrik vrij, zijn auto raakte aan de linkerzijde beschadigd.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.