Landstede


Kappersbond met TV ster langs kappersscholen

Vanavond krijgen 130 eerstejaars Landstede studenten van de opleiding Haarverzorging Mariëlle Bastiaansen op bezoek. Hairstyliste en visagiste Mariëlle Bastiaansen is bekend van het TV-programma Looking Good.

Zij presenteert voor de Kappersbond FNV/FNV Schoonheidsverzorging een Arbo schooltour, waar de Arbobeleidsregels en de haarlijn van het volgende voorjaar worden gepresenteerd. Twee studenten van de opleiding worden tijdens deze show geknipt volgens de haarlijn 2005.

Op de locatie Assendorperdijk 55 in Zwolle biedt Landstede opleidingen op het gebied van haarverzorging schoonheidsverzorging en mode.

Hierbij doen de studenten zoveel mogelijk ervaring op in de dagelijkse praktijk. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij Landstede Beauty & Fashion, gevestigd aan de Vechtstraat 36-38 in Zwolle, waar studenten praktijkervaring opdoen in zowel haarverzorging, schoonheidsverzorging als mode.

Landstede Hairstyling aan de Assendorperstraat 57-59 is de praktijksalon voor haarverzorging waar de studenten net als bij Beauty & Fashion ervaring opdoen met echte klanten.

Naast het reguliere beroepsonderwijs biedt Landstede ook maatwerk cursussen en trainingen voor bedrijven.

Meer informatie opleidingen haarverzorging