Productschap Vis


Datum: 24 mei 2005

INFORMATIEPANEEL GRATIS BESCHIKBAAR VOOR VISSERIJDAGEN

In antwoord op verzoeken vanuit de vissector heeft het Productschap Vis een bijzonder informatiepaneel ontwikkeld, speciaal voor visserijevenementen. Aan het gebruik van het paneel zijn geen kosten verbonden. Wel moeten gebruikers het vervoer ervan zelf regelen.

Het informatiepaneel bestaat uit 5 delen van 2 meter hoog, die aan elkaar worden geklikt en als een soort 'kamerscherm' opgezet kunnen worden, zowel binnen als buiten. Op de voorkant van het paneel staan cartoons afgebeeld van personen die werken in de visserij. Op de plaats van het gezicht van die getekende personages zit een gat. Daar kunnen bezoekers hun hoofd door steken. Zo zien de mensen die voor het paneel staan, hoe deze personen er uitzien als een handige visverwerker of een stoere visser. Dit nodigt natuurlijk uit tot het maken van een foto, die bezoekers als een leuke herinnering aan het visserijevenement kunnen bewaren.

Informatie vissector
Op de achterzijde van het paneel zijn teksten en afbeeldingen opgenomen met achtergrondinformatie over alle schakels in de vissector, van aanvoer tot en met de consument. Het paneel is een combinatie van plezier en nuttige informatie en zo een leuke aanwinst voor de organisatoren van visserijevenementen. Het Productschap Vis stelt het paneel gratis ter beschikking voor deze activiteiten. Gebruikers hoeven alleen het vervoer van het paneel te regelen.

Mensen die meer willen weten over het gebruik van dit paneel, kunnen bellen of mailen met Jacqueline van den Bogert van het Productschap Vis, telefoon: 070-3369615 e-mail: jbogert@pvis.nl.