Ingezonden persbericht

BNN/Hey DJ finalist Fernando nog steeds in de race

NEDERLAND, 20050525 -- Volgens RadioFreak.nl was Fernando "(...) absoluut de meest opvallende kandidaat van het Hey DJ Summercamp. Deze 23-jarige Amsterdammer had als enige geen radio-ervaring, maar wist wel hoe hij met de knoppen om moest gaan". Wat is er met Fernando gebeurd na de Hey DJ?


Fernando is oa. muziek producer voor zijn eigen maatschappij Zodiac Entertainment. Engels- en Nederlandstalig opgevoed en een multiculturele inspiratie voor veel jongeren die in Nederland over het hoofd worden gezien. Hij is zowel spraakmakend als een trendsetter.

"Zelf heb ik het Hey DJ gebeuren ervaren als een manier om het fenomeen Fernando onder de aandacht te brengen bij een groter publiek. Met plezier kijk ik terug naar de TV beelden".

Fernando is op dit moment bezig met verschillende projekten. Allereerst is hij co-producer en een van de lead MC's in het HipHop theater-stuk Het Is Ook Jouw Ding. Vervolgens heeft hij zijn eigen radio-show gekregen bij FunX. Fernando is hier elke zondagavond te beluisteren in de FunX Factor van 19.00 tot 22.00 uur. Verder kunnen we Fernando zien als host bij diverse talentenshows en feesten. Ook leent hij zijn stem voor voice-overs en werkt mee aan diverse pilots voor TV.

Zijn grootste liefde blijft het produceren van muziek. Ben je op zoek naar de juiste jingles, fillers, commercials en voice-overs dan moet je toch eens gaan praten met Fernando.

Het is moeilijk om Fernando in een hokje te plaatsen, hij blijft een multi-talent en een prettige jongeman om mee te werken. Fernando nog steeds in de race.
Ingezonden persbericht