Gemeente Oss


25/5/2005 - Autobandenactie in Brabant-Noord

Hebt u een agrarisch bedrijf en hebt u autobanden op uw terrein liggen die u niet meer gebruikt? Wilt u ervan af, maar zag u op tegen de kosten en het geregel? Dan is dit nu uw kans om op een gemakkelijke en goedkope manier van uw oude banden af te komen. U kunt u aanmelden voor deze actie tot 6 juni 2005 bij het Regionaal Milieubedrijf. Contactpersonen zijn Yvonne Keuskamp (0485-338362) en Heidy Heuvelsland (0485-338356).

In 2004 is een succesvolle autobandenactie uitgevoerd bij agrarische bedrijven in het Land van Cuijk. Een van de speerpunten was het leefbaar en schoon houden van het buitengebied. In totaal deden 180 agrariërs mee en zijn bijna 60.000 banden in één keer opgeruimd. Na dit succes wordt komend jaar de actie herhaald in de gemeenten Bernheze, Boxmeer, Boxtel, Cuijk, Heusden, Mill, Maasdonk, Landerd, Lith, Oss, Sint Anthonis, Sint-Michielsgestel, Sint-Oedenrode en Veghel. De autobandenactie loopt van begin mei tot november 2005.

Inzamelen

Het bedrijf dat de autobanden gaat inzamelen is, net als in 2004, Van den Hoogen Internationaal transportbedrijf -- banden - rubberrecycling uit Veldhoven. Dit bedrijf heeft inmiddels ervaring opgedaan met deze actie. Vanaf 6 juni kunnen de autobanden worden opgehaald. Na uw aanmelding neemt Van den Hoogen contact met u op om een afspraak te maken. De afvalkosten zijn voor rekening van het bedrijf. U ontvangt ter plekke een factuur. Onder EUR 100,- graag contant betalen, boven EUR 100,- contante betaling, telebankieren of een bankoverschrijving meegeven aan de chauffeur.

Meer informatie

Meer informatie over de autobandenactie 2005 bij uw gemeente, het RMB en afvalinzamelaar Van den Hoogen Internationaal transportbedrijf -- banden - rubberrecycling uit Veldhoven.