Ingezonden persbericht---

File: 3ae745.png
Betreft: Veiling attributen t.v.v. Jan Plessers

Geachte,

Op 12 april 2005 werd bij Jan Plessers, voetballer van KVSK United de spierziekte A.L.S. vastgesteld.Als voetballer groeide hij op bij Lutlommel VV en Lommel SK om daarna van de jeugdopleiding van PSV Eindhoven te genieten. Ook werd Jan vele malen geselecteerd voor de jonge Rode duivels. Afgelopen seizoen speelde Jan in de kleuren van KVSK United,waar hij een contract van 3 jaar heeft. De laatste maanden ging Jan fysiek snel achteruit. In Leuven werd de voornoemde spierziekte vastgesteld. Dit betekende ook het einde van zijn voetbalcarrière.Hopelijk vindt Jan in China een kans om via een therapie beter te worden.

Aangezien deze therapie en zijn verblijf in China veel geld kost, hebben wij met enkele vrienden een actiegroep opgericht in samenwerking met KVSK United. We zijn meteen begonnen met het organiseren van een veiling van allerlei attributen van bekende sportmensen en bekende Vlamingen . Deze veiling start op 25 mei via internet op onze website www.steunjan.be Op vrijdag 17 juni zal er een einde gemaakt worden aan de internetveiling, want op zaterdag 18 juni vindt er een veilingavond plaats in de kristalparkkantine van KVSK United. Hier kan iedereen op aanwezig zijn om een hoger bod uit te oefenen dan het hoogste bod van de websiteveiling. Zo niet,dan wordt de hoogste bieder van de website de gelukkige. Na de veiling begint er een 70-80-90 fuif.

Hopelijk kunt u ook een steentje bijdragen aan Jan door ons te helpen met het verspreiden van onze interessante veiling. In bijlage vindt u een banner met alle gegevens die nodig zijn om onze actie kenbaar te maken. Daarom vragen wij u om deze op uw site te plaatsen. Door uw medewerking krijgen wij de juiste mensen voor de juiste attributen op onze veiling. Ook doet u een mooie geste voor uw bezoekers, deze kunnen dan op hun beurt een bod doen op iets van hun idool of favoriete ploeg.

Vriendelijke groeten,

Het actiecomité "actie steun Jan" en KVSK United

Kristof Borrenberghs
Kerkhovensesteenweg 215
3920 Lommel
0479/349.975
kristof@steunjan.be


---- --