Ingezonden persbericht


Persbericht - 25 mei 2005

P&A Software Solutions (P&A) kiest voor een nieuwe strategie tijdens de introductie van de nieuwste versie van People Inc...

Organisaties tot 50 medewerkers mogen de nieuwste versie van People Inc. zonder aanschafkosten in gebruik nemen. Wel is het verplicht om een jaarlijks onderhoudscontract af te sluiten. Bij organisaties boven de 50 medewerkers zal de huidige licentiestructuur in takt blijven.


* People Inc. is nu 2 jaar op de Nederlandse markt en wordt inmiddels door meer dan 100 organisaties gebruikt. People Inc. is de opvolger van het succesvolle personeelsinformatiesysteem Personnel Manager, waarvan er inmiddels meer dan 4.500 zijn verkocht.


* De nieuwste versie van People Inc., leverbaar vanaf 1 juli 2005, is compleet opnieuw ontworpen met feedback van klanten. Tevens zijn de laatste technologische mogelijkheden toegepast, zoals volledig web-based, werken over meerdere locaties en employee self service. Ook is er een migratieprogramma ontwikkeld voor Personnel Manager gebruikers. Aan deze gebruikers zal de nieuwe People Inc. software gratis beschikbaar gesteld worden.


* People Inc. wordt standaard zeer compleet opgeleverd, aangevuld met o.a. diverse salarisadministratiekoppelingen, complete integratie met de P&A Salaris Service, Arbo-dienst koppelingen, een agenda management systeem, een document beheer systeem, een rapport ontwerper en een software development kit.


* De prijzen voor organisaties boven de 50 medewerkers beginnen bij ¤ 1.299 en zijn afhankelijk van het aantal gelijktijdige gebruikers. Voor organisaties met minder dan 50 medewerkers is er geen aanschafprijs en geldt de volgende prijsstructuur voor het jaarlijkse onderhoudscontract:


* People Inc. - 1 gelijktijdige gebruiker per jaar ¤ 399,00
* People Inc. - 3 gelijktijdige gebruikers per jaar ¤ 699,00
* People Inc. - per extra gebruiker (boven 3) per jaar ¤ 150,00


* Velen organisaties zijn verbaasd over de ontelbare mogelijkheden van People Inc., de standaard functionaliteit en de zeer aantrekkelijke prijzen. Onder de gebruikers zitten bedrijven als Houthoff Buruma, Loyens & Loeff, International Criminal Court, Tommy Hilfiger, Ratiopharm, Cannock Chase, Golden Tulip Hotels, TNT en Thermen Holiday.


* P&A is nu 8 jaar actief op de Nederlandse markt als producent en distributeur van HR software en diensten. In deze tijd hebben meer dan 4.500 bedrijven bij ons een product aangeschaft. De producten en diensten portfolio varieert van 'alleen software' oplossingen tot volledige outsourcing van een HR afdeling.