Ingezonden persbericht


Informer boekhouding nu geschikt voor alle MacOsX versies.

Leidschendam - 25 mei 2005, Informer Software meldt trots, met de uitkomst van haar nieuwste versie, Versie 5 van de boekhoud-pakketten, beschikbaar te zijn voor alle MacOsX versies, inclusief het recent verschenen 'Tiger'.

Informer Software is sinds 1993 uitgever van administratieve software voor het MKB op Windows en Macintosh. Met betaalbare, gebruiksvriendelijke, intuïtieve administratieve software richt Informer zich op de onderkant van het MKB, het 'klein-bedrijf' én de startende ondernemer.

'De Macintoshmarkt is weer een groeimarkt', aldus Remco Fruehauf, directeur van Informer Software BV. 'Dit is zeker te danken aan de stabiliteit, kracht en de gebruiksvriendelijkheid van het MacOsX systeem.

Daarnaast heeft de iPod Apple geen windeieren gelegd. Door dit razend populaire apparaatje komen veel mensen op een positieve manier in contact met Apple-producten. Deze positieve ervaring motiveert steeds meer computergebruikers om bij de aanschaf van een nieuwe computer, niet blind te kiezen voor Windows, maar ook een Apple Macintosh serieus te laten meewegen in hun aankoopbeslissing.'

Het is voor Informer een logische stap, als trouwe ontwikkelaar voor het Macintosh-platform mee te gaan met Apple in de ontwikkeling van het operatingsystem.


- Noot voor de redactie,