Ingezonden persbericht


Totaalservice in mobiliteit.
Lexpoint Lisse wordt Kamsteeg Auto Plaza

Volkswagen- & Audidealer Lexpoint in Lisse gaat voortaan door het leven als Kamsteeg Auto Plaza. Dat betekent dat Kamsteeg niet alleen dé Volkswagen-, Audi- en Volkswagen Bedrijfswagendealer is voor de Duinstreek, maar nu ook voor de gehele Duin- & Bollenstreek.

Kamsteeg is geen onbekende naam. Verre van dat zelfs, Kamsteeg Auto Plaza keert terug in de gehele de Bollenstreek. Kamsteeg biedt met haar Volkswagen- en Audidealerbedrijven voor personenauto's (in Voorschoten, Alphen aan den Rijn, Katwijk en nu ook in Lisse), Kamsteeg Bedrijfswagens, Kamsteeg Auto Lease, Kasco Autoschade en het verzekerings- en financieringsbedrijf Karisk een 'totaaloplossing in mobiliteit'.

Dealerservice zonder Meerprijs
In de Randstad is Kamsteeg één van de grootste Volkswagen-, Audi- en Volkswagen Bedrijfswagendealers. Het is zelfs één van de grootste dealerbedrijven van Nederland. En dat heeft natuurlijk zo z'n voordelen. Rob Vlasveld, vestigingsmanager van Kamsteeg in Lisse: "Kamsteeg Auto Plaza heeft als geen ander verstand van Volkswagens, Audi's en Volkswagen Bedrijfswagens. Daarnaast kennen wij veel andere onderscheidende extra's, zoals onze Express Service, Gratis Haal- en Brengservice en Gratis Mobiliteitsgarantie met daarin 24 uur per dag, 365 dagen per jaar in binnen- en buitenland de vertrouwde spoedservice. Kamsteeg staat voor 'Dealerservice zonder Meerprijs'. De vertrouwende gezichten in de showroom, aan de receptie en in de werkplaats van de vestiging Lisse blijven. Zij doen er alles aan om de bekende service te handhaven en waar mogelijk nog beter in te spelen op de mobiliteitswensen van onze klanten."

Kamsteeg komt dichterbij!!
De overname van de vestiging Lisse komt Kamsteeg goed uit, want Kamsteeg wil graag de Volkswagen-, Audi- en Volkswagen Bedrijfswagen specialist zijn voor zowel de Duin- als de Bollenstreek. Hiermee zijn Kamsteeg Auto Plaza en Kamsteeg Bedrijfswagens al begonnen door de nieuwbouw langs de N206 tussen Katwijk en Noordwijk. Eind dit jaar zal de huidige vestiging van Kamsteeg Auto Plaza aan de Zeeweg in Katwijk verhuizen naar de nieuwe locatie waardoor een betere bereikbaarheid, meer parkeergelegenheid, de best mogelijke service én het laagdrempelige klantcontact, waar iedereen aan is gewend in Katwijk, gehandhaafd blijft. Deze nieuwe vestiging wordt tevens de nieuwe hoofdvestiging van Kamsteeg Bedrijfswagens. Een belangrijk deel van de bedrijfswagenactiviteiten vanuit de Lijnbaan te Leiderdorp verhuist naar deze nieuwe locatie. Kamsteeg Bedrijfswagens begrijpt als geen ander dat snelle en flexibele service noodzakelijk is om de inzet van een bedrijfswagen te garanderen. En dat is de reden dat er momenteel ook nog een tweede bedrijfswagencentrum op het terrein de vestiging in Alphen aan den Rijn, aan de N11, wordt gebouwd. Dit bedrijfswagencentrum zal rond september 2005 voltooid zijn.

Noot voor de redactie,