Ingezonden persbericht


FF3D Festival: acht area's met o.a. Sander Kleinenberg, Ferry Corsten en de A udio Bullys Live!

Op zaterdag 13 augustus wordt voor de negende maal de FFWD Heineken Dance Parade georganiseerd in Rotterdam. Na afloop van de FFWD Heineken Dance Parade vindt het FF3D Festival plaats op Katendrecht waar maar liefst acht area's gevuld zullen zijn met nationale en internationale DJ's als o.a. Michel de Hey, Sander Kleinenberg, Marshall Jefferson, Joachim, Dreazz, Dana, Ferry Corsten, Joris Voorn, Bennie Rodriguez, Darkraver, Robert Owens en Hitmeister D. Het FF3D Festival wordt afgesloten door de Audio Bullys live, die momenteel een grote hit scoren met een remix van Nancy Sinatra's Shot You Down.

Van de acht area's zullen er twee uit reusachtige tenten bestaan, waardoor het eindfeest een festivalachtig karakter krijgt. Bezoekers van het FF3D Festival krijgen gratis een 3D bril voor het waarnemen van spectaculaire 3D projecties die speciaal voor het evenement gemaakt zijn. De kaarten kosten 17,50 per stuk (exclusief toeslag) en zijn te koop bij de meer dan 1000 verkooppunten van Ticketbox, waaronder alle filialen van de Free Record Shop. Ook zijn de kaarten online te bestellen via www.ticketbox.nl.

*Jimmy Woo en Ex-Pornstar tijdens FFWD Heineken Dance Parade* De organsiatie van de FFWD Heineken Dance Parade heeft een record aantal aanvragen gekregen uit binnen en buitenland om deel te mogen nemen aan de parade. Helaas kunnen er maar veertig trucks meerijden en is het dus niet mogelijk om deze allemaal te honoreren. De volledige lijst met de uiteindelijke deelnemers aan de negende FFWD Heineken Dance Parade wordt tijdens de eerste Sneak Preview Party op vrijdag 27 mei bekendgemaakt, maar we kunnen nu al verklappen dat er naast oudgedienden als Decibel, Loveland en Nighttown ook opvallende nieuwkomers als Jimmy Woo en Ex-Pornstar tussen zitten en dat er wagens uit Engeland, Belgie, Polen en Brazilie zullen deelnemen.

*'Sneak Previews'*
Op elke laatste vrijdag van de maand geeft de FFWD Heineken Dance Parade in samenwerking met Nighttown een voorproefje van de DJ's, clubs en party-organizers die tijdens de parade of het FF3D Festival te zien en te horen zijn. Dit zullen tijdens de eerste Sneak Preview Party op 27 mei o.a. Sander Kleinenberg, Marnix, Vince Watson en Joachim zijn. Op deze avond worden alle deelnemers aan de FFWD Heineken Dance Parade bekend gemaakt en zullen voor het eerst de 3D projecties worden vertoond. De andere twee Sneak Previews vinden plaats op vrijdag 24 juni en 29 juli. De programmering van deze avonden wordt binnenkort bekendgemaakt op www.ffwdheinekendanceparade.nl. De kaarten voor de Sneak Preview Parties zullen te verkrijgen zijn via Nighttown, Ticketbox of www.beep.nl

*Another Dimension*
Het thema van de FFWD Heineken Dance Parade is dit jaar "Another Dimension". Het thema verwijst o.a. naar de 3D projecties op het FF3D Festival en het is tevens de titel van de FFWD single die geproduceerd is door Rotterdams Techno trots Michel de Hey. Binnen zijn eigen muzikale spektrum heeft hij een andere dimensie gezocht door speciaal voor deze single een samenwerking aan te gaan met een artiest die niet uit de dance scene komt. Wie dat is zal bekend worden gemaakt tijdens de tweede Sneak Preview Party op 24 juni in Nighttown. Op deze avond wordt niet alleen de officiele FFWD single gepresenteerd maar ook de bijbehorende videoclip.

*Informatie*
Voor vragen over de programmering, deelname en sponsoring kan worden gebeld met Believers (020 5606050). Voor vragen over het evenement zelf kan men terecht bij JMR Produkties (010-4331300).


---

Voor meer persinformatie of beeldmateriaal:

FFWD Heineken Dance Parade
Leo Noordergraaf
Admiraal de Ruyterweg 8A
3031 AB Rotterdam
06 24622252
info@ffwdheinekendanceparade.nl