Nederlandse Vereniging van journalisten

UITNODIGING
Ledenvergadering, discussie en BBQ
(6 mei 2005)

aan de sectie Freelance voor de ledenbijeenkomst op 27 mei 2005 in de Observant Stadhuisplein 7 in Amersfoort

VOORZITTERSVERKIEZING / DISCUSSIETHEMA / BARBECUE

17.00 uur ledenvergadering - verkiezing voorzitter

Lies Janssen, interim-voorzitter, zal na jarenlange inzet in verscheidene bestuursfuncties voor de sectie Freelance het sectiebestuur verlaten. Zij heeft niet eerder willen uittreden voor er een kandidaat voor het voorzitterschap was gevonden. De sectie Freelance brengt mede gezien haar omvang, de op een na grootste sectie van de NVJ, een stevig takenpakket met zich mee. Het sectiebestuur is daarom verheugd u de kandidaten

Margriet Vroomans en Philip Dröge

in een duo-voorzitterschap aan u te kunnen voorstellen.

Verder op de agenda: revisie en presentatie van de database "zoek een freelancer", en de lopende zaken.
Aansluitend discussiethema "over wanbetaling gesproken: wat kan een freelancer doen als de opdrachtgever te laat betaalt"

BARBECUE

Eind mei, bijna zomer en tijd voor een barbecue. Vanaf 18.00 uur wordt het vuur ontstoken op de binnenplaats van de Observant. Weer eens een heel andere sfeer om uw collega's te ontmoeten, te netwerken, kennis te maken met ons nieuwe voorzittersduo en afscheid te nemen van de interim-voorzitter.

Wij raden u aan, gezien de belangstelling voor onze bijeenkomsten, u spoedig aan te melden bij voorkeur via freelance@nvj.nl In verband met de organisatie en catering zouden wij dat graag uiterlijk voor 20 mei willen weten. Als bijdrage in de kosten vragen wij u E 10,- die u kunt overmaken op girorekening 418318 ten name van: NVJ onder vermelding van "barbecue".

Graag tot bij de Observant!

Met vriendelijke groet,
namens het sectiebestuur Freelance,

Ellie Speet, secretaris