Stadsdeel Amsterdam-Noord

Basisschool De Weidevogel bestaat 10 jaar

Vrijdag 27 mei bestaat de openbare basisschool De Weidevogel uit Ransdorp 10 jaar. Dat wordt groots gevierd met een feest voor alle leerlingen, oud-leerlingen, ouders, (oud)leraren en leraressen, de buren en alle andere betrokkenen van De Weidevogel.

Alle ouders maken hun favoriete recept, waardoor er een culinair buffet ontstaat waar de beste chefkok U tegen zal zeggen. Ook is er een muzikaal intermezzo in de vorm van een spetterend optreden van Het Lodewijk Schommel Dansorkest met het programma "Moonlight Serenade". In de gymzaal kan er worden gedanst op muziek van DJ John en DJ TSN en zijn er spectaculaire optredens van de 'Streetdance Meiden' en de 'Breakdance Jongens'.

Het is alweer 10 jaar geleden dat de protestants christelijke school 'De Weijde Blick' en de openbare school ''t Swaenenest' samen 'De Weidevogel' werden. In die tijd hebben heel wat leerlingen uit de omliggende dorpen als Durgerdam, Schellingwoude, Zunderdorp en Holysloot de Ransdorpse revue gepasseerd. De Weidevogel hoopt ze op 27 mei allemaal terug te zien. Het is wel de bedoeling dat men zoveel mogelijk met de fiets, boot of benenwagen komt, in verband met de beperkte parkeermogelijkheden in Ransdorp.

Aanvang: 17:30 uur.

Janke Bakkum

Lid Feestcommissie "Weidevogel 10 jaar"