Gemeente Nijmegen

Afsluiting kruispunt Graafseweg met Wolfskuilseweg

Al enige tijd wordt druk gewerkt aan de reconstructie van de Wolfskuilseweg. Inmiddels is men zo ver gevorderd dat de nieuwe riolering kan worden aangesloten op de hoofdriolering. Vanwege deze aansluiting is het nodig dat het kruispunt Graafseweg met Wolfskuilsweg tijdelijk wordt afgesloten.

Vrijdag 27 mei wordt het kruispunt om zeven uur s avonds afgesloten voor autoverkeer. Dan begint men met het verwijderen van de bestrating en wordt de riolering aangesloten. Aansluitend wordt de weg geasfalteerd. Later in het jaar wordt daar nog een toplaag op aangebracht.
De werkzaamheden duren tot zondag 29 mei. Dan wordt de weg om tien uur s avonds weer opengesteld.

Verkeer stadinwaarts wordt omgeleid via Neerbosscheweg, Energieweg, Industrieweg, Mariaplein. Staduitwaarts rijdt men via St. Annastraat, Haterseweg, Weg door Jonkerbos. Verkeer dat van de Groenestraat afkomt kan het kruispunt niet oversteken. De wegafzettingen en omleidingen worden met borden aangegeven. Bezoekers aan dancefestival Emporium op de Berendonk wordt geadviseerd om met het openbaar vervoer te komen. Bezoekers die met de auto komen kunnen het beste om Nijmegen heen rijden over de A50.

Mocht het door (weer)omstandigheden niet lukken om de werkzaamheden uit te voeren in het weekend van 27 tot en met 29 mei, dan schuift dit op naar het weekend van 3 tot en met 5 juni.