Time : 9:40:10 AM
Date : Friday, May 27, 2005
Sender Name: inca networks nv

"INCA NETWORKS NV lanceert Incanet-ISS : KMO netwerken overal bereikbaar - een ideale oplossing voor teleworking en outsourcing"

INCA NETWORKS heeft in samenwerking met HP, MICROSOFT en BELGACOM een betaalbare totaaloplossing ontwikkeld voor KMO's om teleworking mogelijk te maken. Deze oplossing, de Incanet Shared Server" of ISS is een virtuele kantooromgeving met een eenvoudige abonnementsformule die een unieke oplossing biedt voor telework en outsourcing."

Incanet ISS biedt de abonnee toegang tot en gebruik van zijn kantooromgeving, in casu virtueel, onafhankelijk van plaats en tijd. Zelfs een oude Pentium I met MS Windows 95 volstaat om de volledige functionaliteit van deze oplossing te benutten.
Om vanop om het even welke internet PC op een virtuele omgeving aan te loggen doet Inca Networks beroep op het Belgacom Netcenter te Evere waar de HP ProLiant servers voorzien zijn van de laatste nieuwe Microsoft en beveiligingsapplicaties. Deze ProLiant servers vervangen als het ware de eigen hardware van de gebruiker en zorgen er onder andere voor dat elke account zijn exchangemailadres heeft en dat er op dagelijkse basis een backup wordt genomen van de data. Tussen de HP hardware en de HP Thin Client in de front-end ligt in de meeste gevallen een Belgacom ADSL-lijn, niettegenstaande GPRS of UMTS ook tot de mogelijkheden behoren.

Als een gebruiker toegang wil tot het Incanet ISS platform wordt een persoonlijke internetaccount in twee stappen geactiveerd. Ten eerste wordt toegang verleend op de ISS Firewall die het virtuele kantoor tegen indringers, spam en virussen beschermt. Ten tweede krijgt de abonnee toegang tot een Windows 2003 desktop met standaard en klantspecifieke toepassingen. Voor de gegevensopslag werd een centrale dataschijf voorzien die de gebruiker zal delen met zijn collega's, maar persoonlijke data worden weggeschreven op een afgeschermde privé-schijf.

Afhankelijk van het abonnement heeft de gebruiker recht op een aantal emaildadressen, een bepaalde schijfruimte, connectiviteit en een uitgewerkte Service Level Agreement.
De standaardabonnementen omvatten Windows 2003, Office 2003 en Exchange 2003 licenties.
ISS biedt een uniek pakket aan voordelen : vooral de snelle en eenvoudige activeringsprocedure is zeer belangrijk voor de klant. De idee dat KMO's niet meer genoodzaakt worden om zware investering te dragen voor hun IT-omgeving, maar dat dankzij Incanet ISS kunnen overlaten aan hun IT-partner, zelfs voor tijdelijke projecten is eveneens een sterke troef. ISS bespaart op stroomverbruik, IT kantoorruimte, IT servicekosten en verzekeringskosten. ISS levert een systeem met de technische specificaties van grote ondernemingen in betaalbare KMO abonnementen.

Met ISS vermijdt de KMO ondernemer investeringen in eigen IT infrastructuur. Hij verzekert zich van een continu netwerk, met centrale monitoring, backups en helpdesk. De abonnees beschikken op een legale manier voortdurend over de meest recente Microsoft software voor netwerk, mail, office etc. Bovendien biedt ISS een transparante TELEWORK oplossing die geen eisen stelt aan de te gebruiken clients : ISS kan zonder enige installatieingrepen worden gebruikt vanop om het even welke internet pc. Veilig, beschermd en met een full Service Level Agreement. Antispam en Antivirus zijn voorzien op de systemen.

Incanet - ISS ondersteunt alle MS windows 2003 server - compatible netwerkprinters en scanners. Documentarchivering behoort dus inderdaad tot de mogelijkheden.

INCA NETWORKS activeert en migreert de nieuwe ISS abonnees op minder dan 48 uur naar de nieuwe omgeving. Ook bedrijfsspecifieke toepassingen worden op verzoek op de centrale servers geinstalleerd. Hierdoor kan de volledige IT infrastructuur in de KMO verdwijnen op de client pcs, terminals en printers na.

www.inca.be
www.inca.be/incanet
iss@inca.be

In samenwerking met HP, MICROSOFT en BELGACOM loopt op dit moment een marketingcampagne op de websites www.hp.be www.microsoft.be www.belgacom.be

INCA NETWORKS organiseert met deze partners een reeks seminaries waarvan de eerste zal plaatshebben op donderdag 23 juni 15 uur - 19uur in het Belgacomp Netcenter te Evere. Op de agenda staat : presentatie en demonstratie Incanet ISS, geleid bezoek aan het Belgacom Netcenter, Q&A - walking dinner.

contact : INCA NETWORKS NV
Dhr STEVEN VAN UFFELEN
Gedelegeerd Bestuurder
Tel : 0496/25.75.01 - 016/53.78.60
steven@inca.be

URL: http://www.inca.be
http://www.inca.be/incanet