Edelman - DLV


27 - 5 - 2005

Canon introduceert de eerste ultracompacte scanner met rechte documentdoorvoer

DR-2580C scanner verwerkt meest uiteenlopende documenten

Canon voegt een nieuwe compacte kleurenscanner toe aan zijn portfolio van documentscanners, de DR-2580C. Deze compacte bureauscanner kan 25 paginas per minuut verwerken. Door de introductie van rechte documentdoorvoer kan hij ook overweg met plastic pasjes en dik karton, omdat documenten geen bochten hoeven te maken in de scanner. Dit maakt deze scanner bijzonder geschikt voor balies van bijvoorbeeld banken of een gemeentehuis.

Betrouwbaar

Ook verkreukelde of beschadigde documenten kan deze compacte scanner aan. De betrouwbare papierinvoer van de DR-2580C controleert automatisch op dubbele invoer en mogelijke scheefstand. Hierdoor kan de scanner gelijktijdig documenten van verschillende formaten scannen en is vooraf sorteren overbodig.

De DR-2580C maakt gebruik van een 3D kleurcorrectie, waardoor de scans scherper zijn en de kleuren dichter bij die uit het originele document liggen. Met het afneembare flatbed gedeelte kunnen ook ingebonden documenten gescand worden. De Text Enhancement functie zorgt voor scans die altijd leesbaar zijn, zelfs als er met potlood geschreven is.

De DR-2580C wordt standaard geleverd met CapturePerfect 3.0 scansoftware en Adobe Acrobat 7.0. De scanner is geschikt voor een brede reeks document management software en is gebundeld met de standaard TWAIN en ISIS drivers.

Gebruiksvriendelijk
Voor de meest gebruikte handelingen kunnen de knoppen van de DR-2580C door de gebruiker zelf voorgeprogrammeerd worden. Scans kunnen hierdoor met één druk op de knop direct naar de mail of netwerklocatie gescand worden.

Meer over Canon:
Persberichten
Achtergrondinformatie
Beeldmateriaal
website: www.canon.nl

Marcel Surendonk
Canon
tel: 023 567 02 11
e-mail: m.surendonk@canon.nl

Edelman
Leoni Janssen
Postbus 2021
2130 GE Hoofddorp
tel: 023-554 2030
e-mail: leoni.janssen@edelman.com
website: http://www.edelman.com/nl