LENSINK VAN BERKEL COMM.

Pinlinq verwerft Nederlandse rechten voor verkoop DA Systemen

Persbericht

Pinlinq BV verwerft Nederlandse rechten voor verkoop DA Systemen Betaalautomaten

Leusden, 26 mei 2005 - Pinlinq BV heeft de verkooprechten voor de Nederlandse markt verworven van de DA Systemen betaalautomaten (iTAPOS).

Mede dankzij deze rechten is Pinlinq in staat haar portofolio uit te breiden met een kwalitatief hoogwaardige en competitief geprijsde IP terminal die direct aan de daarvoor door Interpay gecertificeerde ADSL netwerken kan worden aangesloten. De DA Systemen betaalautomaat wordt onder andere gebruikt bij de Postkantoren.

Pinlinq Networks brengt de iTAPOS betaalautomaat vanaf juni 2005 op de markt in combinatie met hun nieuwe betaaldienst. Deze geintegreerde dienst is voor alle vormen van pinnen en DSL toepassingen. Er is een aanspreekpunt en een factuur. Pinlinq klanten investeren niet in apparatuur of telefoonkosten maar betalen een all-in tarief per transactie. Dit maakt het pinnen aanzienlijk goedkoper en biedt een duidelijk inzicht in de kosten. Naast veilig is het systeem snel, goedkoop en biedt het inzicht in de transacties. De gecertificeerde pinterminal is gratis (inclusief onderhoud en service) en een koppeling met de eigen administratie is mogelijk. Pinlinq werkt samen met gerenommeerde banken en telefoonbedrijven. Meer informatie is te vinden op www.pinlinq.com.