Ingezonden persbericht


Geachte redactie,

Hierbij stuur ik u het persbericht - betreffende de nieuwe zomerbrochure van ActionPark De Uithof. De digitale versie van de brochure is tevens bijgevoegd.

Heeft u vragen of wilt u hoge resolutie beeldmateriaal ontvangen, aarzel dan niet contact met ons op te nemen via 020 423 28 82.

Met vriendelijke groet,

USP PR & Communicatie

PERSBERICHT:

ZOMERSE SNEEUW, RAZENDSNEL ASVALT EN MEER...
HAAGS SPORTCENTRUM DE UITHOF OPENT AANVAL OP VERVELING

Den Haag, mei 2005- Verveling is úit. ActionPark in het Haagse sportcentrum De Uithof is ín. Met een enorme korting op de normale entreeprijzen (met 17,50 euro p.p. 'zit' de bezoeker bijna voor een dubbeltje op de eerste rang) kunnen de liefhebbers van sport en snelheid aan de slag. ActionPark De Uithof biedt tot september een programma van onbeperkt skiën, snowboarden, tuben en stormbanen plus als extra één heat karten voor die prijs.

Skiën, snowboarden of tuben...
Van vervelen in de vakantieperiodes door de kinderen kan nu dus geen sprake meer zijn. Een winters uitstapje in de zomer is niet alleen voor kinderen die thuis een dag niet weten wat ze moeten doen, maar ook voor scholieren die hun energie eens een keertje op een andere manier kwijt willen, een prachtige oplossing. Twee uur skiën, boarden of tuben op de sneeuwbaan kan deze zomer met een forse korting: 9 euro p.p. Op de latten en de snowboards dus. De echte liefhebbers kunnen ook een afspraak met een ski- of snowboardleraar maken. Onvoorbereid op wintersportvakantie deze winter is dus niet meer nodig.

Helm op, racepak aan en gas!
Bijzonder is natuurlijk de mogelijkheid om 12 minuten in een kart te zitten. Wie wil er niet onderzoeken of hij of zij het talent heeft om ooit nog eens aan een echte Formule 1 race deel te nemen? Dat kan nu op het 800 meter lange circuit in De Uithof dat naar de naam Suzuka luistert. Het zal duidelijk zijn: dat is nog eens iets anders dan achter de computer gezeten met een joystick aan een gefakete autorace deelnemen. Kortom: helm op, racepak aan en gas!

Zie voor meer informatie www.deuithof.nl of bel voor reserveringen 070 309 96 49.

De Uithof is één van de meest uitgebreide recreatiecentra in Nederland met jaarlijks meer dan één miljoen bezoekers. Het ligt aan de Jaap Eden weg in Den Haag, bestaat sinds 1972 en trekt sportliefhebbers uit heel Nederland. De Uithof biedt in- en outdoor ijsbanen ('s winters), een lange indoor sneeuwbaan, een indoor kartbaan, een aantal uitgebreide shops, een fitnesscentre, een klimmuur en een groot buitenparcours met een stormbaan en een mountainbike parcours.