RANDSTAD NEDERLAND

Diemen, 27 mei 2005

Randstad presenteert: De te gekke Zomerbanen Top-10

Ook dit jaar verdienen ruim honderdduizenden jongeren in hun zomervakantie bij met tijdelijk werk. Het gros van de zomerbanen zijn eigenlijk hele 'vertrouwde' zomerbanen, zoals vakken vullen, schoonmaken of archiefwerkzaamheden. Maar toch zijn er echte uitschieters. De intercedenten van Randstad hebben de te gekke zomerbanen Top-10 samengesteld. Bijzondere en opvallende zomerbanen met een extraatje.

De Randstad te gekke Zomerbanen Top-10: 1. Soepproever 2. Vogelteller 3. Levende pop 4. Brugwachter 5. Verkeerstellers en fietsentellers 6. Strandwacht 7. Koffieverkoper 8. Voetbalsteward 9. Begeleider recreatiepark 10. Vakantiewerk bij Sail 2005, Lowlands of North sea Jazz Festival

Ben je gek op soep en vind je het leuk om voor een soepproducent nieuwe en verbeterde soepen te willen proeven? Vind je het leuk om broedende vogels te tellen? Woon je in de omgeving van Breda en vind je het leuk om als 3 meter grote pop verkleedt te gaan? Heb je bruggen altijd fascinerende objecten gevonden? Val je niet in slaap door het tellen van het verkeer en fietsers? Wil je net als in Baywatch strandwacht zijn? Lijkt het je leuk om in een busje langs bedrijven te rijden? Wil je het liefste alle wedstrijden van jouw voetbalclub gratis zien terwijl je werkt? Ben je graag buiten aan het werk? Of heb je meer zin in een horeca of catering baantje op een super evenement. De mogelijkheden bij Randstad zijn oneindig!