Ingezonden persbericht


Graag uw aandacht voor het volgende bericht:

PERSBERICHT

Atos Origin neemt voortouw met Intel® AMT van Intel

Parijs, 27 mei 2005 - Intel heeft haar 2005 Professional Desktop Platform en Intel® Active Management Technology (AMT) gelanceerd, en Atos Origin is één van de eerste IT-dienstverleners die Intel® AMT in haar desktopaanbod integreert. Door de innovatieve functionaliteit van Intel® AMT kan Atos Origin de volgende remote diensten aanbieden: troubleshooting, asset tracking en virusbescherming. Hierdoor wordt de kwaliteit van desktopmanagement naar een nóg hoger niveau gebracht.

Next Generation Desktop is de oplossing van Atos Origin voor de PC-omgeving (inclusief mobiele oplossingen zoals laptops en PDA's). NGDT is gebaseerd op een sterke visie en naadloze architectuur en biedt de eindgebruiker de mogelijkheid te werken volgens het principe 'anywhere, anyplace, anytime'. Het centrale beheer biedt een veilige en flexibele werkplek voor een vaste lage prijs per maand. Door de geïntegreerde innovatie zijn toekomstige platformupdates reeds in de prijs meegenomen. Dus, geen big bang migraties meer en geen onaangename financiële verrassingen.

Next Generation Desktop bestaat uit verschillende modules waaronder de Standard Client (Klanten-Server desktopconfiguratie) Self Service Portal, Voice over IP en Multifunctional Printing. Deze diensten zijn naadloos geïntegreerd en bieden een complete oplossing voor de werkplek.

"Intel® Active Management Technology en andere technologieën van de 2005 Intel® Professional Business Platform kunnen behoorlijke voordelen bieden aan grote ondernemingen die Atos Origin bedient", concludeert Gregory Bryant, General Manager van Intel's Digital Office Platform Divisie.

Over Atos Origin
Atos Origin, een internationale IT-dienstverlener, stelt klanten in staat hun visie om te zetten in resultaten door de toepassing van consulting, systeemintegratie en managed operations. Atos Origin realiseert jaarlijks een omzet van ruim 5 miljard euro in meer dan veertig landen met een werknemersaantal van 46.000. Atos Origin is de wereldwijde informatie-technologie partner voor de Olympische Spelen en heeft een internationaal klantenbestand. Atos Origin staat genoteerd op de Paris Eurolist Market en wordt verhandeld onder de namen Atos Origin, AtosEuronext, Atos Worldline en Atos Consulting. Voor meer informatie kunt u de website van Atos Origin raadplegen: www.atosorigin.com


- EINDE PERSBERICHT -

Voor meer informatie (

Ingezonden persbericht