Gemeente Bernheze


Ilse Biemans ontvangt eerste exemplaar Burgerjaarverslag 2004

bjv2004.jpg

Tijdens de gemeenteraadsvergadering op donderdag 26 mei heeft burgemeester Heijmans het eerste exemplaar van het burgerjaarverslag 2004 overhandigd aan een van de modellen, Ilse Biemans.

In het burgerjaarverslag legt de burgemeester verantwoording af over de dienstverlening en over de manier waarop de inwoners invloed uitoefenen. Ook de verschillende klachten en bezwaarprocedures komen aan bod. In het verslag laat burgemeester Heijmans nadrukkelijk de inwoners aan het woord. Zoals voorgaande jaren komen er weer een aantal inwoners aan het woord die vorig jaar op verschillende manieren met de gemeente te maken hebben gehad. Ilse Biemans is er daar een van en zij staat ook op de voorkant van het verslag. Zij heeft in 2004 actief deelgenomen aan de keuze voor een woningbouwlocatie in Loosbroek.

Het burgerjaarverslag 2004 is volgens Heijmans de laatste in een trilogie. Volgend jaar gaat de gemeente bekijken hoe verder te gaan met dit verslag. Graag hoort hij van de inwoners hoe zij dit verslag vinden en hoe zij in de toekomst het jaarverslag van de burgemeester zien.

U kunt het burgerjaarverslag gratis afhalen bij de gemeente en de bibliotheek. Binnenkort kunt u het verslag ook bekijken of downloaden op deze website.