Ingezonden persbericht


Persbericht

TEMTEC's NIEUWE MANAGEMENTSTRUCTUUR VOOR DE TOEKOMST

Gezonde en succesvolle groei voorspeld door Business Intelligence deskundigen

's-Hertogenbosch, 27 mei 2005 - Temtec, een belangrijke aanbieder van intuïtieve selfservice analyse- en rapportagesoftware voor business intelligence, maakt de volgende wijzigingen binnen de senior management structuur bekend:
* Chris Angus wordt Temtec's Chief Executive Officer. Angus, sinds 1998 bij Temtec, brengt meer dan 30 jaar wereldwijde Executive Management ervaring in en zal zijn functie als President van Temtec USA blijven uitvoeren. Hij zal leiding geven aan Temtec's Executive Management Team. Hiervan maken deel uit:


* Alan Parker, sinds 2002 bij Temtec, is benoemd tot General Manager EMEA en APAC; maar hij zal ook verantwoordelijk blijven voor Sales, Marketing en Professional Services voor deze regio's. Parker heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Business Intelligence in een gevarieerd aantal sales- en managementfuncties.


* Hubert Heijkers is een van de oprichters van Temtec en leidend voor de ontwikkeling van Executive Viewer - Temtec's belangrijkste product. Naast zijn huidige functie als Chief Technology Officer wordt hij ook Chief Financial Officer. Daardoor wordt Heijkers verantwoordelijk voor Research and Development, Technical Support, ICT en Finance.


* David Henry, kwam in 2003 van Sagent naar Temtec, heeft meer dan 10 jaar ervaring binnen de industrie. Hij is benoemd tot Vice President, Business Development and Product Management. Henry blijft verantwoordelijk voor Temtec's Business Development voor Noord- en Zuid-Amerika en zal ook richting geven aan Product Management. "Het Executive Management Team van Temtec is versterkt, waardoor het alle gebieden kan overzien die te maken hebben met de voorspoedige groei en het toekomstige succes van Temtec", stelt Chris Angus. "Het is van groot belang dat we verder bouwen op de bewezen kracht van de organisatie en die combineren met onze kennis van de markt. Daarmee kunnen we Temtec positioneren als toonaangevend ontwikkelaar van technologie voor het beschikbaar stellen van belangrijke informatie aan onze klanten."

Temtec Europe B.V., Postbus 3010, 5203 DA, 's-Hertogenbosch. Tel.: 073 - 6460200, fax: 073 - 6460209, e-mail: info@temtec.com

Over Temtec
Temtec - een van oorsprong Nederlandse onderneming - is een wereldwijde leverancier van selfservice analyse- en rapportagesoftware. Temtec zorgt ervoor dat gebruikers zonder specifieke technische achtergrond zeer snel bedrijfskritische informatie kunnen analyseren om gefundeerde beslissingen te nemen. Het belangrijkste product van Temtec, Executive Viewer, is ontwikkeld om de gebruiker optimale toegang te geven tot informatie die is opgeslagen in multi-dimensionale OLAP-databases. Executive Viewer is als OLAP-browser te gebruiken voor de volgende databases: Microsoft Analysis Services, Hyperion Essbase, IBM DB2 OLAP Server, Applix TM1 en SAP Business Warehouse. Temtec is een Microsoft Gold Certified partner en een voorkeurspartner van Hyperion. De onderneming heeft een wereldwijd klantenbestand van ruim 400 organisaties in 50 landen. Temtec heeft locaties in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en de Verenigde Staten en biedt professionele ondersteuning in het Engels, Frans, Duits, Spaans en Nederlands. Meer informatie en een live demonstratie van Executive Viewer zijn te vinden op www.temtec.com.

Voor redactionele informatie (Ref.: PB0605):
Influx PR - Marald Brons - Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Tel.: 055 - 366 30 34, e-mail: marald@influx-pr.com