Politie Zeeland


---


W-2932-2005 Aangehouden wegens diefstal terrasstoel

Op het Bellamypark in Vlissingen is een 22-jarige Vlissinger aangehouden.
Hij pakte, onder het oog van politieagenten, een terrasstoel bij een cafe vandaan en liep er mee weg. Door de politie is de stoel weer afgeleverd bij de eigenaar en de man is aangehouden en meegenomen voor verhoor. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is hij weer in vrijheid gesteld.


W-2933-2005 Aangehouden wegens vernielingen

Vannacht rond 04.21 uur zijn vier jongens aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging tegen goederen.
De jongens/mannen varieren in leeftijd tussen 18 en 28 jaar en afkomstig uit Vlissingen, Gemert, Vierlingsbeek en Terneuzen. Zij ontkennen iets met de vernielingen te maken te hebben. De jongens worden vandaag verhoord.


W-2934-2005 Onder invloed, Vlissingen

Omstreeks 05.03 uur is een 54-jarige Vlissinger betrapt op het rijden onder invloed.
Hij moest een blaastest ondergaan en hieruit bleek dat hij teveel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van 2 uur en een bekeuring.


Z-2935-2005 Onder invloed, Terneuzen

Een 27-jarige Terneuzenaar is vanmorgen omstreeks 05.58 uur betrapt op het rijden onder invloed.
De man moest, op de Beatrixstraat in zijn woonplaats, een blaastest ondergaan. Hieruit bleek dat hij bijna twee keer zoveel had gedronken dan toegestaan. Hij kreeg een rijverbod van drie uur en een bekeuring.


W-2936-2005 Aanrijding met letsel, Vlissingen

Op de Zuidbeekseweg in Vlissingen heeft vanmorgen een aanrijding plaatsgevonden.
Een 39-jarige vrouw uit Vlissingen reed, in haar auto, over voornoemde weg en gaf op de kruising met de Parklaan, geen voorrang aan een 26-jarige Vlissingse, die van rechts kwam. De auto's van beide betrokkenen raakten beschadigd.


O-2937-2005 Bekraste auto, Scharendijke

Op de Kuijerdamseweg in Scharendijke is een geparkeerde auto bekrast.
De schade is nog niet bekend.
Op diezelfde plek is, ook vannacht, een bromfiets weggenomen. De diefstal heeft plaatsgevonden tussen 01.00 en 08.00 uur. Het betreft een Puch in de kleur zwart. Het verzekeringsplaatje van de brommer was WSX-499.


O-2938-2005 Inbraak in vrachtauto

Tussen 02.00 en 06.00 uur vannacht is ingebroken in een vrachtauto die geparkeerd stond op de Zwake in Heinkenszand.
De chauffeur lag in zijn wagen te slapen en in die tijd is ingebroken in zijn auto. Uit de auto is een televisie weggenomen en kleding en gsm's. De waarde van de goederen is niet bekend.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.