Gemeente Binnenmaas

Enquête voorzieningen en aantrekkelijkheid gemeente Binnenmaas

In veel plattelandskernen loopt het voorzieningenniveau terug. Dit is een bron van zorg voor veel bewoners, maar ook voor de overheid. Het is belangrijk dat mensen toegang hebben tot voorzieningen zoals een supermarkt, een bakker, een postkantoor of een bibliotheek. Daar waar voorzieningen verdwijnen worden oplossingen gezocht voor het behoud van bijvoorbeeld een winkel voor de dagelijkse boodschappen of om te voorkomen dat een basisschool sluit. Ook in de gemeente Binnenmaas denken we na over het voorzieningenniveau en de wijze waarop we in de toekomst met voorzieningen om moeten gaan.

Wij hechten er waarde aan om te weten op welke wijze het voorzieningenniveau van invloed is op de aantrekkelijkheid van het wonen in de gemeente Binnenmaas. Via het afstudeeronderzoek van Raymond de Vries willen wij hier meer duidelijkheid over krijgen. Dit onderzoek wordt uitgevoerd in samenwerking met de Universiteit Utrecht. In het kader van dit onderzoek is het belangrijk om ook de mening van bewoners te horen en daarom hebben wij een enquête uitgezet in iedere dorpskern van de gemeente Binnenmaas.

Heeft u geen formulier ontvangen, maar wilt u wel graag aan deze enquête mee doen, dan kunt u onderstaand formulier downloaden en invullen (klik met de rechtermuisknop op het bestand en kies 'Bestand of doel Opslaan als'). Het invullen hiervan kost u tussen de 10 en 15 minuten. Wij verzoeken u vriendelijk hieraan mee te werken door het ingevulde enquêteformulier uiterlijk 8 juni terug te sturen naar:

Gemeente Binnenmaas
Antwoordnummer 874
3290 VH Maasdam

U kunt het uiteraard ook mailen naar raymond.de.vries@binnenmaas.nl.

Uw bijdrage gebruiken wij om te blijven werken aan een aantrekkelijke woongemeente. De resultaten van de enquête maken we bekend in de gemeenterubriek in het Kompas en op deze website.

Indien u nog vragen hebt, kunt u contact opnemen met de heer R. de Vries, bereikbaar op het telefoonnummer 078-6764433.

Enquete 25 mei 2005 def.doc Type: application/octet-stream Name: Enquete 25 mei 2005 def.doc