STICHTING HET INDISCH HUIS

Lancering nieuwe website Het Indisch Huis

Onder het motto herinnering, overdracht en ontmoeting heeft Het Indisch Huis een geheel vernieuwde website gelanceerd: het virtueel Indisch Huis. Vanaf nu kan iedereen waar ook ter wereld via www.hetindischhuis.nl zich nog beter laten informeren over Het Indisch Huis, de Indische cultuur en de Indische gemeenschap.

Naast alle vertrouwde rubrieken zoals de uitgebreide informatie over het huis en de projecten, de gevarieerde agenda en het nieuwsoverzicht kan de bezoeker nu ook op de website terecht voor verslagen en foto's van evenementen, publicaties zoals Het Indisch Huis Magazine, Indische recepten en de bibliotheekcollectie. In deze laatste rubriek vindt men bijvoorbeeld informatie over de schenking van de persoonlijke bibliotheek van schrijfster Hella S. Haasse aan Het Indisch Huis. Ook is er een speciale virtuele ruimte ingericht voor (Indische) jongeren. Aankondigingen van evenementen (zoals de Indische Zomer), foto's en verhalen zijn hier allemaal terug te vinden.

NIEUWSBRIEF
Via de website kan de bezoeker zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Zo wordt de bezoeker periodiek op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen rondom bijvoorbeeld de Blauwdruk -jongerenevenementen en het concert de weduwe van Indië leeft! van alle grote Indische coryfeeën onder begeleiding van de Marinierskapel der Koninklijke Marine op 3 september in het Nederlands Congres Centrum in Den Haag.

Met de introductie van Het Indisch Huis Magazine eerder dit jaar en de lancering van de nieuwe website beschikt Het Indisch Huis nu over de juiste middelen een zo breed mogelijk publiek te bereiken en te informeren over Het Indisch Huis, de Indische cultuur en de Indische gemeenschap.

Het Indisch Huis
Javastraat 2b
2585 AM Den Haag

070-3462616

27 mei 05 15:00